On Mon, Sep 19, 2016 at 9:53 PM, Logan Kuhn <log...@wolfram.com> wrote:

> I understand and I would prefer that as well, but for the life of me I
> cannot seem to find where that is available in the web admin.
>

See the attached picture.


>
> Regards,
> Logan
>
> ----- On Sep 19, 2016, at 2:44 PM, Simone Tiraboschi <stira...@redhat.com>
> wrote:
>
>
>
> On Mon, Sep 19, 2016 at 6:59 PM, Logan Kuhn <log...@wolfram.com> wrote:
>
>> When I try to deploy a second hosted engine it errors out at Environment,
>> items.  Full log attached.
>>
>> The host I'm deploying to is actually going to end up being our
>> production instance of the image.  I've also tried to install it on a
>> currently configured VM host with the exact same error message.
>>
>> Regards,
>> Logan
>>
>
> Hi Logan,
> could you please try with http://resources.ovirt.
> org/pub/ovirt-4.0-pre/rpm/el7/noarch/ovirt-hosted-engine-ha-
> 2.0.4-1.el7.centos.noarch.rpm from 4.0.3 RC3?
>
> Patch https://gerrit.ovirt.org/#/c/63001/ should also address your issue.
>
> In general with 4.0 I'd strongly suggest to deploy additional
> hosted-engine hosts directly from the engine web admin instead of using
> hosted-engine-setup also there.
>
>
>
>>
>> _______________________________________________
>> Users mailing list
>> Users@ovirt.org
>> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>>
>>
>
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to