On Mon, Oct 10, 2016 at 10:56 AM, Simone Tiraboschi <stira...@redhat.com> wrote:
>
>
> On Sun, Oct 9, 2016 at 5:13 PM, Susinthiran Sithamparanathan
> <chesu...@gmail.com> wrote:
>>
>> Sure, here it is: https://my.owndrive.com/index.php/s/MFoFyKJVLjzezey
>>
>
> The agent is periodically restarting the engine VM but from the logs I don't
> see why.

Also it keeps doing:

MainThread::INFO::2016-10-09
17:06:01,025::hosted_engine::612::ovirt_hosted_engine_ha.agent.hosted_engine.HostedEngine::(_initialize_vdsm)
Initializing VDSM
MainThread::INFO::2016-10-09
17:06:05,118::hosted_engine::639::ovirt_hosted_engine_ha.agent.hosted_engine.HostedEngine::(_initialize_storage_images)
Connecting the storage
MainThread::INFO::2016-10-09
17:06:05,131::storage_server::218::ovirt_hosted_engine_ha.lib.storage_server.StorageServer::(connect_storage_server)
Connecting storage server
MainThread::INFO::2016-10-09
17:06:13,459::storage_server::225::ovirt_hosted_engine_ha.lib.storage_server.StorageServer::(connect_storage_server)
Connecting storage server
MainThread::INFO::2016-10-09
17:06:13,496::storage_server::232::ovirt_hosted_engine_ha.lib.storage_server.StorageServer::(connect_storage_server)
Refreshing the storage domain
MainThread::INFO::2016-10-09
17:06:13,737::hosted_engine::666::ovirt_hosted_engine_ha.agent.hosted_engine.HostedEngine::(_initialize_storage_images)
Preparing images
MainThread::INFO::2016-10-09
17:06:13,737::image::126::ovirt_hosted_engine_ha.lib.image.Image::(prepare_images)
Preparing images

Does this make sense, Simone?

Please check/share also /var/log/vdsm/* . Thanks.

> Can you please set the agent in debug mode and share again its logs?
>
> You have to edit /etc/ovirt-hosted-engine-ha/agent-log.conf changing from
>
> [logger_root]
> level=INFO
>
> to
> [logger_root]
> level=DEBUG
>
> and then restart ovirt-ha-agent.
>
>
>>
>> On Sun, Oct 9, 2016 at 3:19 PM, Doron Fediuck <dfedi...@redhat.com> wrote:
>>>
>>> Can you please provide the HA agent logs?
>>>
>>> On Sun, Oct 9, 2016 at 1:57 PM, Susinthiran Sithamparanathan
>>> <chesu...@gmail.com> wrote:
>>>>
>>>> Hi,
>>>> i've been discussing this issue over at IRC (#ovirt on irc.oftc.net))
>>>> and was suggested to send an email with logs the ML.
>>>>
>>>> The problem i have is that the HE is a loop getting up and down ( ( i
>>>> assume it's the HA trying to get it up) after upgrade to oVirt 4. I have a
>>>> couple of VMs i use daily with SPICE and remoteviewer and i hope to get 
>>>> them
>>>> up and running again. Due to this, i've put it in global maintenance mode.
>>>> I'm attaching the server log in the hope of getting some help and can
>>>> provide more details if needed to debug the issue further.
>>>>
>>>> The log is too big for fpaste so it's to be found here:
>>>> https://my.owndrive.com/index.php/s/Gk4De1jy9fWmFa8 as well as attached
>>>> here.
>>>>
>>>>
>>>> Thanks!
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>>
>>>> Susinthiran Sithamparanathan
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> Users mailing list
>>>> Users@ovirt.org
>>>> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>>>>
>>>
>>
>>
>>
>> --
>>
>> Susinthiran Sithamparanathan
>>
>> _______________________________________________
>> Users mailing list
>> Users@ovirt.org
>> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>>
>
>
> _______________________________________________
> Users mailing list
> Users@ovirt.org
> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>



-- 
Didi
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to