On Mon, Oct 10, 2016 at 11:27 AM, Susinthiran Sithamparanathan <
chesu...@gmail.com> wrote:

> Hi,
> all the logs are now at https://my.owndrive.com/index.
> php/s/3Dcyho9bqo7oZs8
>
> I did a quick debug in the VM and i think we are getting closer to the
> root cause:
> https://paste.fedoraproject.org/447579/14760912/
>
> It seems the SSL/TLS certs are all missing. Now i wonder which RPM package
> does contain these so that i can try to reinstall it.
>
> Appreciate your help so far!
>
>
OK, the issue on the host is just here:
MainThread::DEBUG::2016-10-10
11:18:34,169::brokerlink::282::ovirt_hosted_engine_ha.lib.brokerlink.BrokerLink::(_communicate)
Full response: success {"reason": "failed liveliness check", "health":
"bad", "vm": "up", "detail": "up"}
MainThread::DEBUG::2016-10-10
11:18:34,169::brokerlink::255::ovirt_hosted_engine_ha.lib.brokerlink.BrokerLink::(_checked_communicate)
Successful response from socket
MainThread::DEBUG::2016-10-10
11:18:34,170::brokerlink::151::ovirt_hosted_engine_ha.lib.brokerlink.BrokerLink::(get_monitor_status)
Success, status {"reason": "failed liveliness check", "health": "bad",
"vm": "up", "detail": "up"}

the engine VM goes up but the engine no and so after a certain amount of
time it tries again with a reboot.
We should definitively add a more explicit log entry there!

Now the point is just why your engine is not starting.



>
>
>
> On Mon, Oct 10, 2016 at 10:17 AM, Simone Tiraboschi <stira...@redhat.com>
> wrote:
>
>>
>>
>> On Mon, Oct 10, 2016 at 10:13 AM, Yedidyah Bar David <d...@redhat.com>
>> wrote:
>>
>>> On Mon, Oct 10, 2016 at 10:56 AM, Simone Tiraboschi <stira...@redhat.com>
>>> wrote:
>>> >
>>> >
>>> > On Sun, Oct 9, 2016 at 5:13 PM, Susinthiran Sithamparanathan
>>> > <chesu...@gmail.com> wrote:
>>> >>
>>> >> Sure, here it is: https://my.owndrive.com/index.php/s/MFoFyKJVLjzezey
>>> >>
>>> >
>>> > The agent is periodically restarting the engine VM but from the logs I
>>> don't
>>> > see why.
>>>
>>> Also it keeps doing:
>>>
>>>
>> Yes, this is fine: by design ovirt-ha-agent periodically (about 30-40
>> seconds) reconnects the hosted-engine storage domain.
>>
>>
>>> MainThread::INFO::2016-10-09
>>> 17:06:01,025::hosted_engine::612::ovirt_hosted_engine_ha.age
>>> nt.hosted_engine.HostedEngine::(_initialize_vdsm)
>>> Initializing VDSM
>>> MainThread::INFO::2016-10-09
>>> 17:06:05,118::hosted_engine::639::ovirt_hosted_engine_ha.age
>>> nt.hosted_engine.HostedEngine::(_initialize_storage_images)
>>> Connecting the storage
>>> MainThread::INFO::2016-10-09
>>> 17:06:05,131::storage_server::218::ovirt_hosted_engine_ha.li
>>> b.storage_server.StorageServer::(connect_storage_server)
>>> Connecting storage server
>>> MainThread::INFO::2016-10-09
>>> 17:06:13,459::storage_server::225::ovirt_hosted_engine_ha.li
>>> b.storage_server.StorageServer::(connect_storage_server)
>>> Connecting storage server
>>> MainThread::INFO::2016-10-09
>>> 17:06:13,496::storage_server::232::ovirt_hosted_engine_ha.li
>>> b.storage_server.StorageServer::(connect_storage_server)
>>> Refreshing the storage domain
>>> MainThread::INFO::2016-10-09
>>> 17:06:13,737::hosted_engine::666::ovirt_hosted_engine_ha.age
>>> nt.hosted_engine.HostedEngine::(_initialize_storage_images)
>>> Preparing images
>>> MainThread::INFO::2016-10-09
>>> 17:06:13,737::image::126::ovirt_hosted_engine_ha.lib.image.I
>>> mage::(prepare_images)
>>> Preparing images
>>>
>>> Does this make sense, Simone?
>>>
>>> Please check/share also /var/log/vdsm/* . Thanks.
>>>
>>> > Can you please set the agent in debug mode and share again its logs?
>>> >
>>> > You have to edit /etc/ovirt-hosted-engine-ha/agent-log.conf changing
>>> from
>>> >
>>> > [logger_root]
>>> > level=INFO
>>> >
>>> > to
>>> > [logger_root]
>>> > level=DEBUG
>>> >
>>> > and then restart ovirt-ha-agent.
>>> >
>>> >
>>> >>
>>> >> On Sun, Oct 9, 2016 at 3:19 PM, Doron Fediuck <dfedi...@redhat.com>
>>> wrote:
>>> >>>
>>> >>> Can you please provide the HA agent logs?
>>> >>>
>>> >>> On Sun, Oct 9, 2016 at 1:57 PM, Susinthiran Sithamparanathan
>>> >>> <chesu...@gmail.com> wrote:
>>> >>>>
>>> >>>> Hi,
>>> >>>> i've been discussing this issue over at IRC (#ovirt on irc.oftc.net
>>> ))
>>> >>>> and was suggested to send an email with logs the ML.
>>> >>>>
>>> >>>> The problem i have is that the HE is a loop getting up and down ( (
>>> i
>>> >>>> assume it's the HA trying to get it up) after upgrade to oVirt 4. I
>>> have a
>>> >>>> couple of VMs i use daily with SPICE and remoteviewer and i hope to
>>> get them
>>> >>>> up and running again. Due to this, i've put it in global
>>> maintenance mode.
>>> >>>> I'm attaching the server log in the hope of getting some help and
>>> can
>>> >>>> provide more details if needed to debug the issue further.
>>> >>>>
>>> >>>> The log is too big for fpaste so it's to be found here:
>>> >>>> https://my.owndrive.com/index.php/s/Gk4De1jy9fWmFa8 as well as
>>> attached
>>> >>>> here.
>>> >>>>
>>> >>>>
>>> >>>> Thanks!
>>> >>>>
>>> >>>>
>>> >>>> --
>>> >>>>
>>> >>>> Susinthiran Sithamparanathan
>>> >>>>
>>> >>>> _______________________________________________
>>> >>>> Users mailing list
>>> >>>> Users@ovirt.org
>>> >>>> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>>> >>>>
>>> >>>
>>> >>
>>> >>
>>> >>
>>> >> --
>>> >>
>>> >> Susinthiran Sithamparanathan
>>> >>
>>> >> _______________________________________________
>>> >> Users mailing list
>>> >> Users@ovirt.org
>>> >> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>>> >>
>>> >
>>> >
>>> > _______________________________________________
>>> > Users mailing list
>>> > Users@ovirt.org
>>> > http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>>> >
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Didi
>>>
>>
>>
>
>
> --
>
> Susinthiran Sithamparanathan
>
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to