On Mon, Oct 10, 2016 at 11:40 AM, Simone Tiraboschi <stira...@redhat.com>
wrote:

>
>
> On Mon, Oct 10, 2016 at 11:27 AM, Susinthiran Sithamparanathan <
> chesu...@gmail.com> wrote:
>
>> Hi,
>> all the logs are now at https://my.owndrive.com/index.
>> php/s/3Dcyho9bqo7oZs8
>>
>> I did a quick debug in the VM and i think we are getting closer to the
>> root cause:
>> https://paste.fedoraproject.org/447579/14760912/
>>
>> It seems the SSL/TLS certs are all missing. Now i wonder which RPM
>> package does contain these so that i can try to reinstall it.
>>
>> Appreciate your help so far!
>>
>>
> OK, the issue on the host is just here:
> MainThread::DEBUG::2016-10-10 11:18:34,169::brokerlink::282:
> :ovirt_hosted_engine_ha.lib.brokerlink.BrokerLink::(_communicate) Full
> response: success {"reason": "failed liveliness check", "health": "bad",
> "vm": "up", "detail": "up"}
> MainThread::DEBUG::2016-10-10 11:18:34,169::brokerlink::255:
> :ovirt_hosted_engine_ha.lib.brokerlink.BrokerLink::(_checked_communicate)
> Successful response from socket
> MainThread::DEBUG::2016-10-10 11:18:34,170::brokerlink::151:
> :ovirt_hosted_engine_ha.lib.brokerlink.BrokerLink::(get_monitor_status)
> Success, status {"reason": "failed liveliness check", "health": "bad",
> "vm": "up", "detail": "up"}
>
> the engine VM goes up but the engine no and so after a certain amount of
> time it tries again with a reboot.
> We should definitively add a more explicit log entry there!
>
> Now the point is just why your engine is not starting.
>

Can you please upload you engine-setup logs from the engine VM?



>
>
>
>>
>>
>>
>> On Mon, Oct 10, 2016 at 10:17 AM, Simone Tiraboschi <stira...@redhat.com>
>> wrote:
>>
>>>
>>>
>>> On Mon, Oct 10, 2016 at 10:13 AM, Yedidyah Bar David <d...@redhat.com>
>>> wrote:
>>>
>>>> On Mon, Oct 10, 2016 at 10:56 AM, Simone Tiraboschi <
>>>> stira...@redhat.com> wrote:
>>>> >
>>>> >
>>>> > On Sun, Oct 9, 2016 at 5:13 PM, Susinthiran Sithamparanathan
>>>> > <chesu...@gmail.com> wrote:
>>>> >>
>>>> >> Sure, here it is: https://my.owndrive.com/index.
>>>> php/s/MFoFyKJVLjzezey
>>>> >>
>>>> >
>>>> > The agent is periodically restarting the engine VM but from the logs
>>>> I don't
>>>> > see why.
>>>>
>>>> Also it keeps doing:
>>>>
>>>>
>>> Yes, this is fine: by design ovirt-ha-agent periodically (about 30-40
>>> seconds) reconnects the hosted-engine storage domain.
>>>
>>>
>>>> MainThread::INFO::2016-10-09
>>>> 17:06:01,025::hosted_engine::612::ovirt_hosted_engine_ha.age
>>>> nt.hosted_engine.HostedEngine::(_initialize_vdsm)
>>>> Initializing VDSM
>>>> MainThread::INFO::2016-10-09
>>>> 17:06:05,118::hosted_engine::639::ovirt_hosted_engine_ha.age
>>>> nt.hosted_engine.HostedEngine::(_initialize_storage_images)
>>>> Connecting the storage
>>>> MainThread::INFO::2016-10-09
>>>> 17:06:05,131::storage_server::218::ovirt_hosted_engine_ha.li
>>>> b.storage_server.StorageServer::(connect_storage_server)
>>>> Connecting storage server
>>>> MainThread::INFO::2016-10-09
>>>> 17:06:13,459::storage_server::225::ovirt_hosted_engine_ha.li
>>>> b.storage_server.StorageServer::(connect_storage_server)
>>>> Connecting storage server
>>>> MainThread::INFO::2016-10-09
>>>> 17:06:13,496::storage_server::232::ovirt_hosted_engine_ha.li
>>>> b.storage_server.StorageServer::(connect_storage_server)
>>>> Refreshing the storage domain
>>>> MainThread::INFO::2016-10-09
>>>> 17:06:13,737::hosted_engine::666::ovirt_hosted_engine_ha.age
>>>> nt.hosted_engine.HostedEngine::(_initialize_storage_images)
>>>> Preparing images
>>>> MainThread::INFO::2016-10-09
>>>> 17:06:13,737::image::126::ovirt_hosted_engine_ha.lib.image.I
>>>> mage::(prepare_images)
>>>> Preparing images
>>>>
>>>> Does this make sense, Simone?
>>>>
>>>> Please check/share also /var/log/vdsm/* . Thanks.
>>>>
>>>> > Can you please set the agent in debug mode and share again its logs?
>>>> >
>>>> > You have to edit /etc/ovirt-hosted-engine-ha/agent-log.conf changing
>>>> from
>>>> >
>>>> > [logger_root]
>>>> > level=INFO
>>>> >
>>>> > to
>>>> > [logger_root]
>>>> > level=DEBUG
>>>> >
>>>> > and then restart ovirt-ha-agent.
>>>> >
>>>> >
>>>> >>
>>>> >> On Sun, Oct 9, 2016 at 3:19 PM, Doron Fediuck <dfedi...@redhat.com>
>>>> wrote:
>>>> >>>
>>>> >>> Can you please provide the HA agent logs?
>>>> >>>
>>>> >>> On Sun, Oct 9, 2016 at 1:57 PM, Susinthiran Sithamparanathan
>>>> >>> <chesu...@gmail.com> wrote:
>>>> >>>>
>>>> >>>> Hi,
>>>> >>>> i've been discussing this issue over at IRC (#ovirt on
>>>> irc.oftc.net))
>>>> >>>> and was suggested to send an email with logs the ML.
>>>> >>>>
>>>> >>>> The problem i have is that the HE is a loop getting up and down (
>>>> ( i
>>>> >>>> assume it's the HA trying to get it up) after upgrade to oVirt 4.
>>>> I have a
>>>> >>>> couple of VMs i use daily with SPICE and remoteviewer and i hope
>>>> to get them
>>>> >>>> up and running again. Due to this, i've put it in global
>>>> maintenance mode.
>>>> >>>> I'm attaching the server log in the hope of getting some help and
>>>> can
>>>> >>>> provide more details if needed to debug the issue further.
>>>> >>>>
>>>> >>>> The log is too big for fpaste so it's to be found here:
>>>> >>>> https://my.owndrive.com/index.php/s/Gk4De1jy9fWmFa8 as well as
>>>> attached
>>>> >>>> here.
>>>> >>>>
>>>> >>>>
>>>> >>>> Thanks!
>>>> >>>>
>>>> >>>>
>>>> >>>> --
>>>> >>>>
>>>> >>>> Susinthiran Sithamparanathan
>>>> >>>>
>>>> >>>> _______________________________________________
>>>> >>>> Users mailing list
>>>> >>>> Users@ovirt.org
>>>> >>>> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>>>> >>>>
>>>> >>>
>>>> >>
>>>> >>
>>>> >>
>>>> >> --
>>>> >>
>>>> >> Susinthiran Sithamparanathan
>>>> >>
>>>> >> _______________________________________________
>>>> >> Users mailing list
>>>> >> Users@ovirt.org
>>>> >> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>>>> >>
>>>> >
>>>> >
>>>> > _______________________________________________
>>>> > Users mailing list
>>>> > Users@ovirt.org
>>>> > http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>>>> >
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> Didi
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>> --
>>
>> Susinthiran Sithamparanathan
>>
>
>
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to