On Wed, Oct 12, 2016 at 5:39 PM, Piotr Kliczewski <pklic...@redhat.com>
wrote:

> This log did not help me either because during this specific time there
> was no logs in the engine.
>
> 2016-10-12 09:51:35,296 INFO  
> [org.ovirt.engine.core.bll.storage.domain.IsoDomainListSyncronizer]
> (org.ovirt.thread.pool-8-thread-13) [141b5168] Finished automatic refresh
> process for 'ISO' file type with success, for storage domain id
> 'fd5754f1-bd00-4337-ad64-1abde35438ae'.
> 2016-10-12 10:42:49,188 INFO  
> [org.ovirt.engine.core.bll.EngineBackupAwarenessManager]
> (DefaultQuartzScheduler8) [63f92190] Backup check started.
>
> This means that it is not the engine attempting to connect.
> @Simone can you please check whether this is hosted engine?
>
> Looking more in to the logs I see that after hostdeploy there are no more
> attempts to connect from the engine:
>
> 2016-10-03 23:28:47,891 INFO  [org.ovirt.engine.core.uutils.ssh.SSHDialog]
> (DefaultQuartzScheduler8) [4afdc494] SSH execute 'root@ractor.mynewdomain'
> 'umask 0077; MYTMP="$(TMPDIR="${OVIRT_TMPDIR}" mktemp -d -t
> ovirt-XXXXXXXXXX)"; trap "chmod -R u+rwX \"${MYTMP}\" > /dev/null 2>&1; rm
> -fr \"${MYTMP}\" > /dev/null 2>&1" 0; tar --warning=no-timestamp -C
> "${MYTMP}" -x &&  "${MYTMP}"/ovirt-host-mgmt DIALOG/dialect=str:machine
> DIALOG/customization=bool:True'
>
> Later in the logs I can see bunch of redeploys but no sign of attempt to
> connect.
>
> Can you please share one of the host deploy logs?
>
> According to the logs this is the last one: /var/log/ovirt-engine/host-
> deploy/ovirt-host-mgmt-20161011233340-ractor.mynewdomain-23718eb3.log
>
> Thanks,
> Piotr
>

Here the file
ovirt-host-mgmt-20161011233340-ractor.mynewdomain-23718eb3.log
https://drive.google.com/file/d/0BwoPbcrMv8mvUTVMa1h3cVA2cGs/view?usp=sharing
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to