On Wed, Jan 11, 2017 at 9:29 PM, Gianluca Cecchi <gianluca.cec...@gmail.com>
wrote:

> On Wed, Jan 11, 2017 at 5:50 PM, gregor <gregor_fo...@catrix.at> wrote:
>
>> Hi,
>>
>> I have a hosted-engine setup on one host. Today I try to add another
>> host from the UI but this gives me some errors without detail.
>>
>> Is there a way to add a new host from the shell?
>>
>
Deploying additional hosted-engine hosts has been deprecated, deploying
from the web ui is the recommended way.
Could you please check host-deploy logs on the engine VM to check what went
wrong?


> Not a node [1] because I plan to use docker as well on the host, it's a
>> test environment.
>> Or is it better to install the host as node?
>>
>> cheers
>> gregor
>>
>> [1] http://www.ovirt.org/node/
>>
>>
> It would be useful to understand the errors you get in web ui, because
> they could be similar also in command line deploy....
>
> I think you can follow what happened in 3.6 as described here:
> https://access.redhat.com/documentation/en-US/Red_Hat_
> Enterprise_Virtualization/3.6/html/Self-Hosted_Engine_Guide/
> chap-Installing_Additional_Hosts_to_a_Self-Hosted_Environment.html
>
> For oVirt and CentOS I think that these below should be the commands to
> run on your second host (see the other details explained in the web page
> above, that could be different in some way in 4.0 vs 3.6)
>
> # yum install http://resources.ovirt.org/pub/yum-repo/ovirt-release40.rpm
> # yum install ovirt-hosted-engine-setup
> # hosted-engine --deploy
>
> HIH,
> Gianluca
>
> _______________________________________________
> Users mailing list
> Users@ovirt.org
> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>
>
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to