Hi Fred/Alexander,

Just wondering if you've had a chance to look at this.

Thanks,

Cam

On Fri, Dec 30, 2016 at 11:45 AM, cmc <iuco...@gmail.com> wrote:
> Hi Alexander,
>
> Thanks. I've attached the log. Relevant error is the last entry.
>
> Kind regards,
>
> Cam
>
> On Wed, Dec 14, 2016 at 3:12 PM, Alexander Wels <aw...@redhat.com> wrote:
>> On Wednesday, December 14, 2016 11:51:49 AM EST cmc wrote:
>>> Having some difficulty in getting the permutation string currently, as
>>> I can't get a cache.html file to appear in the Network section of the
>>> debugger, and both browsers I'm using (Chrome and FIrefox) do not
>>> print the permutation ID at the bottom of the console output. I'll see
>>> if I can get some more detail on how this works from some searching
>>>
>>
>> I improved that, I just haven't updated the wiki, as soon as you install the
>> symbol maps, and you can recreate the issue, then the UI.log should have the
>> unobfuscated stack trace, so you don't have to do all that stuff manually
>> anymore.
>>
>>> On Wed, Dec 14, 2016 at 8:21 AM, Fred Rolland <froll...@redhat.com> wrote:
>>> > The UI log is obfuscated.
>>> > Can you please follow instruction on [1] and reproduce so that we get a
>>> > human readable log.
>>> >
>>> > Thanks
>>> >
>>> > [1]
>>> > http://www.ovirt.org/develop/developer-guide/engine/engine-debug-obfuscate
>>> > d-ui/>
>>> > On Tue, Dec 13, 2016 at 7:42 PM, cmc <iuco...@gmail.com> wrote:
>>> >> Sorry, forgot the version: 4.0.5.5-1.el7.centos
>>> >>
>>> >> On Tue, Dec 13, 2016 at 5:37 PM, cmc <iuco...@gmail.com> wrote:
>>> >> > On the VM in the list of VMs, by right-clicking on it. It then gives
>>> >> > you a pop up window to edit the VM, starting in the 'General' section
>>> >> > (much as when you create a new one)
>>> >> >
>>> >> > Thanks,
>>> >> >
>>> >> > Cam
>>> >> >
>>> >> > On Tue, Dec 13, 2016 at 5:04 PM, Fred Rolland <froll...@redhat.com>
>>> >> >
>>> >> > wrote:
>>> >> >> Hi,
>>> >> >>
>>> >> >> Which version are you using ?
>>> >> >> When you mention "Edit", on which entity is it performed.?
>>> >> >>
>>> >> >> The disks are currently not part of the edit VM window.
>>> >> >>
>>> >> >> Thanks,
>>> >> >> Freddy
>>> >> >>
>>> >> >> On Tue, Dec 13, 2016 at 6:06 PM, cmc <iuco...@gmail.com> wrote:
>>> >> >>> This VM wasn't running.
>>> >> >>>
>>> >> >>> On Tue, Dec 13, 2016 at 4:02 PM, Elad Ben Aharon
>>> >> >>> <ebena...@redhat.com>
>>> >> >>>
>>> >> >>> wrote:
>>> >> >>> > In general, in order to delete a disk while it is attached to a
>>> >> >>> > running
>>> >> >>> > VM,
>>> >> >>> > the disk has to be deactivated (hotunplugged) first so it won't be
>>> >> >>> > accessible for read and write from the VM.
>>> >> >>> > In the 'edit' VM prompt there is no option to deactivate the disk,
>>> >> >>> > it
>>> >> >>> > should
>>> >> >>> > be done from the disks subtab under the virtual machine.
>>> >> >>> >
>>> >> >>> > On Tue, Dec 13, 2016 at 5:33 PM, cmc <iuco...@gmail.com> wrote:
>>> >> >>> >> Actually, I just tried to create a new disk via the 'Edit' menu
>>> >> >>> >> once
>>> >> >>> >> I'd deleted it from the 'Disks' tab, and it threw an exception.
>>> >> >>> >>
>>> >> >>> >> Attached is the console log.
>>> >> >>> >>
>>> >> >>> >> On Tue, Dec 13, 2016 at 3:24 PM, cmc <iuco...@gmail.com> wrote:
>>> >> >>> >> > Hi Elad,
>>> >> >>> >> >
>>> >> >>> >> > I was trying to delete the disk via the 'edit' menu, but noticed
>>> >> >>> >> > just
>>> >> >>> >> > now that there was a 'disks' tab when the machine was
>>> >> >>> >> > highlighted.
>>> >> >>> >> > This has a 'activate/deactivate' function, and once deactivated,
>>> >> >>> >> > was
>>> >> >>> >> > able to remove it without error.
>>> >> >>> >> >
>>> >> >>> >> > It does offer the option of deleting the disk when right
>>> >> >>> >> > clicking
>>> >> >>> >> > on
>>> >> >>> >> > the VM and choosing 'edit', however, there is no 'deactivate'
>>> >> >>> >> > option.
>>> >> >>> >> > Not sure if this is by design (so that users should look
>>> >> >>> >> > elsewhere).
>>> >> >>> >> > I
>>> >> >>> >> > can still try to run the delete from the 'Edit' page, and
>>> >> >>> >> > capture
>>> >> >>> >> > browser console output. Otherwise, apologies for troubling you
>>> >> >>> >> > with
>>> >> >>> >> > this.
>>> >> >>> >> >
>>> >> >>> >> > Kind regards,
>>> >> >>> >> >
>>> >> >>> >> > Cam
>>> >> >>> >> >
>>> >> >>> >> > On Tue, Dec 13, 2016 at 12:27 PM, Elad Ben Aharon
>>> >> >>> >> > <ebena...@redhat.com>
>>> >> >>> >> >
>>> >> >>> >> > wrote:
>>> >> >>> >> >> There is no indication for image deletion in engine.log
>>> >> >>> >> >> The browser console log is located in your browser under
>>> >> >>> >> >> 'settings'->'developer'.
>>> >> >>> >> >> Please try to delete a disk as you tried before, get the
>>> >> >>> >> >> console
>>> >> >>> >> >> log
>>> >> >>> >> >> and
>>> >> >>> >> >> provide it.
>>> >> >>> >> >>
>>> >> >>> >> >> Thanks
>>> >> >>> >> >>
>>> >> >>> >> >> On Mon, Dec 12, 2016 at 7:40 PM, cmc <iuco...@gmail.com> wrote:
>>> >> >>> >> >>> Hi Eled,
>>> >> >>> >> >>>
>>> >> >>> >> >>> I've attached the ui log and the engine log but I'm not sure
>>> >> >>> >> >>> what
>>> >> >>> >> >>> the
>>> >> >>> >> >>> browser console log is - there is a 'console.log' in
>>> >> >>> >> >>> /var/log/ovirt-engine,
>>> >> >>> >> >>> but it is zero size (do I have to turn up debugging perhaps?).
>>> >> >>> >> >>>
>>> >> >>> >> >>> Kind regards,
>>> >> >>> >> >>>
>>> >> >>> >> >>> Cam
>>> >> >>> >> >>>
>>> >> >>> >> >>> On Sun, Dec 11, 2016 at 2:26 PM, Elad Ben Aharon
>>> >> >>> >> >>> <ebena...@redhat.com>
>>> >> >>> >> >>>
>>> >> >>> >> >>> wrote:
>>> >> >>> >> >>> > Hi,
>>> >> >>> >> >>> >
>>> >> >>> >> >>> > Please attach browser console log and engine.log
>>> >> >>> >> >>> >
>>> >> >>> >> >>> > Thanks
>>> >> >>> >> >>> >
>>> >> >>> >> >>> > On Fri, Dec 9, 2016 at 8:04 PM, cmc <iuco...@gmail.com>
>>> >> >>> >> >>> >
>>> >> >>> >> >>> > wrote:
>>> >> >>> >> >>> >> Just another note on this: I now get a UI exception every
>>> >> >>> >> >>> >> time I
>>> >> >>> >> >>> >> try
>>> >> >>> >> >>> >> to provision a disk, although it does succeed so. I'm
>>> >> >>> >> >>> >> guessing
>>> >> >>> >> >>> >> something else is going on, but there is no error in the
>>> >> >>> >> >>> >> engine
>>> >> >>> >> >>> >> log.
>>> >> >>> >> >>> >>
>>> >> >>> >> >>> >> On Fri, Dec 9, 2016 at 2:54 PM, cmc <iuco...@gmail.com>
>>> >> >>> >> >>> >>
>>> >> >>> >> >>> >> wrote:
>>> >> >>> >> >>> >> > Hi,
>>> >> >>> >> >>> >> >
>>> >> >>> >> >>> >> > I'm trying to delete a disk from a host I have shut down,
>>> >> >>> >> >>> >> > as I
>>> >> >>> >> >>> >> > need
>>> >> >>> >> >>> >> > to
>>> >> >>> >> >>> >> > provision a larger one. When I try to delete it, it gives
>>> >> >>> >> >>> >> > me
>>> >> >>> >> >>> >> > an
>>> >> >>> >> >>> >> > exception on the UI. I've tried removing the bootable
>>> >> >>> >> >>> >> > flag,
>>> >> >>> >> >>> >> > and
>>> >> >>> >> >>> >> > creating another disk, but it still won't allow the
>>> >> >>> >> >>> >> > deletion
>>> >> >>> >> >>> >> > of
>>> >> >>> >> >>> >> > the
>>> >> >>> >> >>> >> > disk. I can't see a relevant error in the engine log,
>>> >> >>> >> >>> >> > though
>>> >> >>> >> >>> >> > there
>>> >> >>> >> >>> >> > are
>>> >> >>> >> >>> >> > errors in the UI log, but I expect that is just as result
>>> >> >>> >> >>> >> > of
>>> >> >>> >> >>> >> > the
>>> >> >>> >> >>> >> > underlying issue with deleting the disk.
>>> >> >>> >> >>> >> >
>>> >> >>> >> >>> >> > Thanks,
>>> >> >>> >> >>> >> >
>>> >> >>> >> >>> >> > Cam
>>> >> >>> >> >>> >>
>>> >> >>> >> >>> >> _______________________________________________
>>> >> >>> >> >>> >> Users mailing list
>>> >> >>> >> >>> >> Users@ovirt.org
>>> >> >>> >> >>> >> http://lists.phx.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>>> >> >>>
>>> >> >>> _______________________________________________
>>> >> >>> Users mailing list
>>> >> >>> Users@ovirt.org
>>> >> >>> http://lists.phx.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Users mailing list
>>> Users@ovirt.org
>>> http://lists.phx.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>>
>>
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to