Le 01/02/2017 à 17:37, Michael Watters a écrit :
I have ovirt-engine 3.6 set up on a dedicated host which is managing
two ovirt hosts.  I am seeing errors when the engine attempts to
check for updates as follows.

Failed to check for available updates on host ovirt-node-production2
with message 'Command returned failure code 1 during SSH session
'root@ovirt-node-production2''.

I checked the logs on the host and it appears to be an issue with
yum.

2017-01-30 10:21:05 ERROR
otopi.plugins.ovirt_host_mgmt.packages.update update.error:102 Yum:
Cannot queue package ovirt-imageio-daemon: Package
ovirt-imageio-daemon cannot be found

2017-01-30 10:21:05 ERROR otopi.context context._executeMethod:151
Failed to execute stage 'Package installation': Package
ovirt-imageio-daemon cannot be found

Is there a way to resolve this?  I don't see any package named
ovirt-imageio-daemon in my repos when running a yum search.



_______________________________________________ Users mailing list
Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users


Hello Michael,

Last time we spoke about this issue, it was the fault of ipV6 that had to be turn down (I let you search the relevant posts).

-----------------------------------------
cat /etc/sysctl.d/noipv6.conf
net.ipv6.conf.all.disable_ipv6 = 1
net.ipv6.conf.default.disable_ipv6 = 1
-----------------------------------------

--
Nicolas ECARNOT
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to