Is it node setup? Today i tried to upgrade my one node cluster, after that
VM's fail to start, it turns out that selinux prevents virtlogd to start.

ausearch -c 'virtlogd' --raw | audit2allow -M my-virtlogd
semodule -i my-virtlogd.pp
/sbin/restorecon -v /etc/libvirt/virtlogd.conf

fixed things for me, YMMV.


Best regards,
Misak Khachatryan

On Mon, Apr 10, 2017 at 2:03 PM, Sandro Bonazzola <sbona...@redhat.com>
wrote:

> Can you please provide a full sos report from that host?
>
> On Sun, Apr 9, 2017 at 8:38 PM, Sandro Bonazzola <sbona...@redhat.com>
> wrote:
>
>> Adding node team.
>>
>> Il 09/Apr/2017 15:43, "eric stam" <es...@indm.nl> ha scritto:
>>
>> Yesterday I executed an upgrade on my hypervisor to version 4.1.1.1
>> After the upgrade, it is impossible to start a virtual machine on it.
>> The messages I found: Failed to connect socket to
>> '/var/run/libvirt/virtlogd-sock': Connection refused
>>
>> [root@vm-1 log]# hosted-engine --vm-status | grep -i engine
>>
>> Engine status                      : {"reason": "bad vm status",
>> "health": "bad", "vm": "down", "detail": "down"}
>>
>> state=EngineUnexpectedlyDown
>>
>> The redhead version: CentOS Linux release 7.3.1611 (Core)
>>
>> Is this a known problem?
>>
>> Regards, Eric
>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> Users mailing list
>> Users@ovirt.org
>> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>>
>>
>>
>
>
> --
>
> SANDRO BONAZZOLA
>
> ASSOCIATE MANAGER, SOFTWARE ENGINEERING, EMEA ENG VIRTUALIZATION R&D
>
> Red Hat EMEA <https://www.redhat.com/>
> <https://red.ht/sig>
> TRIED. TESTED. TRUSTED. <https://redhat.com/trusted>
>
> _______________________________________________
> Users mailing list
> Users@ovirt.org
> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>
>
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to