On Fri, Apr 14, 2017 at 8:26 PM, wodel youchi <wodel.you...@gmail.com>
wrote:

> Hi,
>
> I am testing oVirt 4.1 using oVirt node and oVirt appliance, I have two
> questions :
>
> 1 - Installation process :
> I found that the installation process has changed regarding the appliance
> use, it forces the download of the appliance before continuing the
> installation, but it still offer the use of another image later on, which
> is somehow disturbing.
> can the force-download be disabled, When installing the first time, I did
> download the rpm appliance before starting the hosted-engine deployment,
> but I had to re-install the nodes, and since I have a poor internet
> connection and to save time I saved the ova file of the appliance, but I
> couldn't use later, because the deployment script forces me to download the
> image again.
>

The check is not about the OVA file but the rpm which contains the file.
It's enough to save the rpm file and push it to your host.


>
> 2 - Can we hotplug memory on the hosted-engine VM? if yes how? I can edit
> the VM, but the changes are not taken into account. I then stopped the VM
> engine and started it again, still the changes are not taken into account,
> in the webui I have the new value, but free -m shows me the old one.
>
> Thanks in advance and thank you all for your work and efforts
>
> Regards.
>
> _______________________________________________
> Users mailing list
> Users@ovirt.org
> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>
>
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to