Hi Lev,

Thanks so much for your reply!

Actually you can disregard this message- I figured out my problem later last 
night:

The remote-viewer application was not working because I needed to export a 
DISPLAY variable on my system.  Once that was fixed I determined through 
—spice-debug that port 5900 was blocked on my host system.  Opened the port and 
SPICE is now working!

Anyway thanks again for your response!


Alex Witte


On Sep 10, 2017, at 4:30 AM, Lev Veyde 
<lve...@redhat.com<mailto:lve...@redhat.com>> wrote:

Hi Alexander,

Yes, sure. What is the question?



On Sun, Sep 10, 2017 at 5:40 AM, Alexander Witte 
<alexander.wi...@baicanada.com<mailto:alexander.wi...@baicanada.com>> wrote:
Hello,

I am just curious- is this a valid email address I can use to ask a quick 
question regarding connecting to a VM via SPICE or VNC?

Thanks!

Alex Witte



_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org<mailto:Users@ovirt.org>
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users




--

Lev Veyde

Software Engineer, RHCE | RHCVA | MCITP

Red Hat Israel

<https://www.redhat.com/>

l...@redhat.com<mailto:l...@redhat.com> | 
lve...@redhat.com<mailto:lve...@redhat.com>

[https://www.redhat.com/profiles/rh/themes/redhatdotcom/img/logo-red-hat-black.png]<https://red.ht/sig>
TRIED. TESTED. TRUSTED.<https://redhat.com/trusted>

_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to