VMs use a vNIC on ovirtmgmt logical network. There should be nothing to do with 
the engine itself.

It was working fine for us after we are able to load the drivers properly.
  

> On 3 Feb 2018, at 23:07, Vincent Royer <vinc...@epicenergy.ca> wrote:
> 
> Thanks I tried it and it did in fact work.  Just threw me off because all the 
> instructions say to load the floppy. 
> 
> My windows install got right up to the point where it was loading the NICs, 
> and then it all came crashing down.  I expected the VMs and the engine to be 
> able to share the same NIC, but I suppose it doesn't work that way.  More 
> reading...
> 
> Vincent Royer
> 778-825-1057
> 
> 
>  <http://www.epicenergy.ca/>
> SUSTAINABLE MOBILE ENERGY SOLUTIONS
> 
> 
> 
> 
> On Sat, Feb 3, 2018 at 9:58 AM, Christophe TREFOIS <christophe.tref...@uni.lu 
> <mailto:christophe.tref...@uni.lu>> wrote:
> We had to do the swapping CD trick for Windows 10 yes.
> 
> Regards,
> -- 
> 
> Dr Christophe Trefois, Dipl.-Ing.  
> Technical Specialist / Post-Doc
> 
> UNIVERSITÉ DU LUXEMBOURG
> 
> LUXEMBOURG CENTRE FOR SYSTEMS BIOMEDICINE
> Campus Belval | House of Biomedicine  
> 6, avenue du Swing 
> L-4367 Belvaux  
> T: +352 46 66 44 6124 <tel:+352%2046%2066%2044%206124> 
> F: +352 46 66 44 6949 <tel:+352%2046%2066%2044%206949>  
> http://www.uni.lu/lcsb <http://www.uni.lu/lcsb>
>  <https://www.facebook.com/trefex>   <https://twitter.com/Trefex>   
> <https://plus.google.com/+ChristopheTrefois/>   
> <https://www.linkedin.com/in/trefoischristophe>   <http://skype:Trefex?call>
> 
> ----
> This message is confidential and may contain privileged information. 
> It is intended for the named recipient only. 
> If you receive it in error please notify me and permanently delete the 
> original message and any copies. 
> ----
> 
>   
> 
>> On 3 Feb 2018, at 11:31, Vincent Royer <vinc...@epicenergy.ca 
>> <mailto:vinc...@epicenergy.ca>> wrote:
>> 
>> I am trying to install Windows 10 on Ovirt 4.2
>> 
>> I pushed the virtio-win iso and vfd files to my ISO domain.   I created the 
>> VM and loaded the CD rom with the windows install ISO and in the "run once" 
>> settings I chose the virtio-win selection as a floppy.  However when 
>> entering windows setup, there is no drive to install to, and no floppy shows 
>> up in the usual place to install the drivers. 
>> 
>> the installation did succeed when selecting "IDE" as the target disk instead 
>> of the virtio or virtio-SCSI options.
>> 
>> Is there any way to install the drivers after the fact and then change the 
>> disk mode from IDE to virtio?
>> 
>> Is the method on this page 
>> https://www.ovirt.org/documentation/how-to/virtual-machines/create-a-windows-7-virtual-machine/
>>  
>> <https://www.ovirt.org/documentation/how-to/virtual-machines/create-a-windows-7-virtual-machine/>
>>  
>> still relevant?  Looks like they suggest swapping the CD disk once the 
>> windows setup has begun. 
>> 
>> Thanks!
>> _______________________________________________
>> Users mailing list
>> Users@ovirt.org <mailto:Users@ovirt.org>
>> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users 
>> <http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users>
> 
> 

Attachment: smime.p7s
Description: S/MIME cryptographic signature

_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to