Hi,
There's a fix available for ovirt-engine-4.2.1  [1]

[1] https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1524126


*Regards,*

*Shani Leviim*

On Fri, Feb 2, 2018 at 2:18 PM, Yaniv Kaul <yk...@redhat.com> wrote:

>
>
> On Feb 2, 2018 1:09 PM, "Roberto Nunin" <robnu...@gmail.com> wrote:
>
> Hi Yaniv
>
> Currently Engine is 4.2.0.2-1 on CentOS7.4
> I've used  using oVirt Node image 4.2-2017122007.iso
>
> LUN I need is certainly empty. (the second one in the list).
>
>
> Please file a bug with logs, so we can understand the issue better.
> Y.
>
>
>
>
> 2018-02-02 13:01 GMT+01:00 Yaniv Kaul <yk...@redhat.com>:
>
>> Which version are you using? Are you sure the LUNs are empty?
>> Y.
>>
>>
>> On Feb 2, 2018 11:19 AM, "Roberto Nunin" <robnu...@gmail.com> wrote:
>>
>>> Hi all
>>>
>>> I'm trying to setup ad HE cluster, with FC domain.
>>> HE is also on FC.
>>>
>>> When I try to add the first domain in the datacenter, I've this form:
>>>
>>> [image: Immagine incorporata 1]
>>>
>>> So I'm not able to choose any of the three volumes currently masked
>>> towards the chosen host.
>>> I've tried all browser I've: Firefox 58, Chrome 63, IE 11, MS Edge, with
>>> no changes.
>>>
>>> Tried to click in the rows, scrolling etc.  with no success.
>>>
>>> Someone has found the same issue ?
>>> Thanks in advance
>>>
>>> --
>>> Roberto Nunin
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Users mailing list
>>> Users@ovirt.org
>>> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>>>
>>>
>
>
> --
> Roberto Nunin
>
>
>
>
>
> _______________________________________________
> Users mailing list
> Users@ovirt.org
> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>
>
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to