09.02.2018 21:13, Alex K пишет:
Hi,

did you select "Deploy" when adding the new host?

See attached.

Inline image 2

Thanx,
Alex

On Fri, Feb 9, 2018 at 9:53 AM, Reznikov Alexei <reznikov...@soskol.com <mailto:reznikov...@soskol.com>> wrote:

    Hi all!

    After upgrade from ovirt 4.0 to 4.1, a have trouble add to next
    HostedEngine host to my cluster via webui... host add succesfully
    and become up, but HE not active in this host.

    log's from trouble host
    # cat agent.log
    > KeyError: 'Configuration value not found:
    file=/etc/ovirt-hosted-engine/hosted-engine.conf, key=gateway'

    # cat /etc/ovirt-hosted-engine/hosted-engine.conf
    ca_cert=/etc/pki/vdsm/libvirt-spice/ca-cert.pem
    host_id=2

    log deploy from engine in attach.

    trouble host:
    ovirt-hosted-engine-setup-2.1.4-1.el7.centos.noarch
    ovirt-host-deploy-1.6.7-1.el7.centos.noarch
    vdsm-4.19.45-1.el7.centos.x86_64
    CentOS Linux release 7.4.1708 (Core)

    engine host:
    ovirt-release41-4.1.9-1.el7.centos.noarch
    ovirt-engine-4.1.9.1-1.el7.centos.noarch
    CentOS Linux release 7.4.1708 (Core)

    Please help me fix it.

    Thanx, Alex.


    _______________________________________________
    Users mailing list
    Users@ovirt.org <mailto:Users@ovirt.org>
    http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
    <http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users>


Yes, off course, i did this.

Thanx, Alex.



_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to