2018-04-16 05:50:09,331+0800 DEBUG otopi.plugins.otopi.network.firewalld
plugin.executeRaw:813 execute: ('/usr/bin/firewall-cmd',
'--list-all-zones'), executable='None', cwd='None', env=None
2018-04-16 14:21:26,331+0800 DEBUG otopi.plugins.otopi.network.firewalld
plugin.executeRaw:869 execute-result: ('/usr/bin/firewall-cmd',
'--list-all-zones'), exception

'firewall-cmd --list-all-zones' got stuck on the engine VM; we had similar
issue in the past to SELinux rues.
If you are deploying with a custom cloud-init ISO image with custom script
please try disabling SELinux there just for engine-setup execution time.


As a general rule I'd suggest to move instead to the new ansible based flow
where engine-setup is executed via ansible in a more controllable way.

On Mon, Apr 16, 2018 at 8:44 AM, <dhy...@sina.com> wrote:

> Hi,
>  when I depoy hosted engine by #hosted-engine --deploy
>
>           |- [ INFO  ] Stage: Transaction setup
>           |- [ INFO  ] Stopping engine service
>           |- [ INFO  ] Stopping ovirt-fence-kdump-listener service
>           |- [ INFO  ] Stopping dwh service
>           |- [ INFO  ] Stopping Image I/O Proxy service
>           |- [ INFO  ] Stopping vmconsole-proxy service
>           |- [ INFO  ] Stopping websocket-proxy service
>           |- [ INFO  ] Stage: Misc configuration
>           [ ERROR ] Engine setup got stuck on the appliance
>           [ ERROR ] Failed to execute stage 'Closing up': Engine setup is
> stalled on the appliance since 1800 seconds ago. Please               check
> its log on the appliance.
>           [ INFO  ] Stage: Clean up
>           [ INFO  ] Generating answer file '/var/lib/ovirt-hosted-engine-
> setup/answers/answers-20180416062012.conf'
>           [ INFO  ] Stage: Pre-termination
>           [ INFO  ] Stage: Termination
>           [ ERROR ] Hosted Engine deployment failed: this system is not
> reliable, please check the issue,fix and redeploy
>           Log file is located at /var/log/ovirt-hosted-engine-
> setup/ovirt-hosted-engine-setup-20180416054143-5p2ilc.log
>
> engine-setup take a lot time in "Stage: Misc configuration", and finaly
> failed.
>
> My mail attachment is hosted-engine --deploy log and VM engine-setup log.
>
> would you give me some advise?  Thanks...
>
>
>
>
> _______________________________________________
> Users mailing list
> Users@ovirt.org
> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>
>
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to