tks mpolednik

This is my configuration for the tesla M60 now in Ovirt , GPU is in
graphics mode ,

[root@ovirt1 ~]# ./gpumodeswitch --listgpumodes

NVIDIA GPU Mode Switch Utility Version 1.23.0
Copyright (C) 2015, NVIDIA Corporation. All Rights Reserved.

NOTE: Unconfigured display adapter found, device not accessible:
      PLX (8747h)          (10B5,8747,10B5,8747) H:--:NRM
S:00,B:3B,PCI,D:00,F:00

Tesla M60            (10DE,13F2,10DE,115E) H:3C:SP8 S:00,B:3D,PCI,D:00,F:00
Adapter: Tesla M60            (10DE,13F2,10DE,115E) H:3C:SP8
S:00,B:3D,PCI,D:00,F:00

Identifying EEPROM...
EEPROM ID (EF,3013) : WBond W25X40A 2.7-3.6V 4096Kx1S, page
GPU Mode: Graphics

Tesla M60            (10DE,13F2,10DE,115E) H:3C:SP16 S:00,B:3E,PCI,D:00,F:00
Adapter: Tesla M60            (10DE,13F2,10DE,115E) H:3C:SP16
S:00,B:3E,PCI,D:00,F:00

Identifying EEPROM...
EEPROM ID (EF,3013) : WBond W25X40A 2.7-3.6V 4096Kx1S, page
GPU Mode: Graphics


*Hear is a version drive installed *

[root@ovirt1 ~]# nvidia-smi
Mon Apr 16 17:17:44 2018
+-----------------------------------------------------------------------------+
| NVIDIA-SMI 367.124                Driver Version: 367.124
   |
|-------------------------------+----------------------+----------------------+
| GPU  Name        Persistence-M| Bus-Id        Disp.A | Volatile Uncorr.
ECC |
| Fan  Temp  Perf  Pwr:Usage/Cap|         Memory-Usage | GPU-Util  Compute
M. |
|===============================+======================+======================|
|   0  Tesla M60           Off  | 0000:3D:00.0     Off |
Off |
| N/A   30C    P0    36W / 150W |      0MiB /  8123MiB |      0%
Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+
|   1  Tesla M60           Off  | 0000:3E:00.0     Off |
Off |
| N/A   26C    P0    36W / 150W |      0MiB /  8123MiB |      0%
Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+


+-----------------------------------------------------------------------------+
| Processes:                                                       GPU
Memory |
|  GPU       PID  Type  Process name                               Usage
  |
|=============================================================================|
|  No running processes found
   |
+-----------------------------------------------------------------------------+
[root@ovirt1 ~]#


*we downloaded and installed this drive below, we use this site NVIDIA
Licensing Center *

NVIDIA-GRID-RHEL-7-384.111-386.09.zip


Tks for your time

2018-04-16 16:34 GMT-03:00 Martin Polednik <mpole...@redhat.com>:

> On Mon, Apr 16, 2018 at 8:19 PM, codignotto <deny.san...@gmail.com> wrote:
> > Hi everyone, has anyone successfully used an NVIDIA Tesla M10, M60 or
> other
> > board to make vGPU? I'm trying a few months ago because I can not run
> mdev,
> > the system does not recognize it, I think I'm doing something wrong
> because
> > on the ovirt website it says it's compatible with NVIDIA grid and vGPU.
> > Would anyone have any papers on this subject to give me a light? I want
> to
> > replace xendesktop with spice + vgpu in ovirt
> >
> > Thank you
>
> The unfortunate but necessary question is:
>
> are you using NVIDIA drivers that specifically support vGPU? If so,
> are the GPUs (Mxx) in `graphics` mode?
>
> mpolednik
>
> > Deny
> >
> > _______________________________________________
> > Users mailing list
> > Users@ovirt.org
> > http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
> >
>
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to