Hey Didi,

yes  this  one.
The user has spent some time to fill in the template,  so we shouldn't expect 
that this user should also dedicate extra time to search for articles :)

Best Regards,
Strahil Nikolov

На 26 май 2020 г. 14:29:57 GMT+03:00, Yedidyah Bar David <d...@redhat.com> 
написа:
>On Tue, May 26, 2020 at 2:05 PM Strahil Nikolov <hunter86...@yahoo.com>
>wrote:
>>
>> Hey Didi,
>>
>> usually  I fill in the bugzilla template . If it's possible ,  maybe
>we can change the oVirt bugzilla template to cover everything necessary
>?
>
>Do you refer to this:
>================================================================================
>Description of problem:
>Version-Release number of selected component (if applicable):
>How reproducible:
>Steps to Reproduce:
>1.
>2.
>3.
>Actual results:
>Expected results:
>Additional info:
>================================================================================
>?
>
>I think we can change it, no idea about details.
>
>That said, I think it's already detailed enough. You have in the form
>also a way to upload logs, etc.
>
>I think it's enough for every open-source-software-user to spend at
>least one time in his career the time needed to read one of the "how
>to report bugs" howtos on the net, no need to repeat it in the form.
>
>Also, like everything else, some experience in doing this helps a
>lot...
>
>Best regards,
>
>>
>> Best Regards,
>> Strahil Nikolov
>>
>> На 25 май 2020 г. 9:50:11 GMT+03:00, Yedidyah Bar David
><d...@redhat.com> написа:
>> >On Sun, May 24, 2020 at 9:36 PM Gianluca Cecchi
>> ><gianluca.cec...@gmail.com> wrote:
>> >>
>> >> On Sun, May 24, 2020 at 11:47 AM Yedidyah Bar David
><d...@redhat.com>
>> >wrote:
>> >>>
>> >>>
>> >>>
>> >>> Hi, Gianluca. Replying to your email on "4.4 HCI Install Failure
>-
>> >>> Missing /etc/pki/CA/cacert.pem":
>> >>>
>> >>> On Sun, May 24, 2020 at 12:28 PM Gianluca Cecchi
>> >>> <gianluca.cec...@gmail.com> wrote:
>> >>> >
>> >>> > I I remember correctly it happened to me during the beta cycle
>and
>> >the only "strange" character I used for the admin password was the @
>> >>> > Donna if it related with what you reported for the % character
>> >>>
>> >>> Did you open a bug?
>> >>>
>> >>> In any case, my above patch is not supposed to fix '@', only '%'
>(I
>> >think).
>> >>>
>> >>> Thanks and best regards,
>> >>>
>> >>
>> >> No, I didn't open a bug, because I scratched the system and
>installed
>> >again this time without the error, but I don't remember if I used
>the
>> >same password with the @ character or not....
>> >> I will put attention in case of future 4.4 new installations
>> >
>> >Very well, thanks :-)
>>
_______________________________________________
Users mailing list -- users@ovirt.org
To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org
Privacy Statement: https://www.ovirt.org/privacy-policy.html
oVirt Code of Conduct: 
https://www.ovirt.org/community/about/community-guidelines/
List Archives: 
https://lists.ovirt.org/archives/list/users@ovirt.org/message/ZZAO5I3W7AEDYVF3A43NIHYTC4B2T74B/

Reply via email to