Usually the vdsm-network-init and vdsm-network services take care of the 
network configuration.
The easiest way to resolve  is to set the host in maintenance and then use 
'reinstall' from the UI.

Best Regards,
Strahil Nikolov

На 2 юли 2020 г. 14:50:14 GMT+03:00, Erez Zarum <er...@nanosek.com> написа:
>Fresh installation of oVirt 4.4.0 (using the ISO), after restarting an
>host, the host comes up but the slave interfaces of a bond remains in
>down state.
>The only way to bring it up is to login via IPMI and restart the
>"NetworkManager" service.
>Weird thing, after this, the host says that it's network is out of
>sync, this happens on a network that is marked as "migration network",
>what is out of sync is the gateway.
>I have restart the host again (this happens on all hosts) and i can see
>that after a restart the NetworkManager state (nmcli c show bond0.421
>as example) does not list the routes, after syncing the routes are
>there.
>_______________________________________________
>Users mailing list -- users@ovirt.org
>To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org
>Privacy Statement: https://www.ovirt.org/privacy-policy.html
>oVirt Code of Conduct:
>https://www.ovirt.org/community/about/community-guidelines/
>List Archives:
>https://lists.ovirt.org/archives/list/users@ovirt.org/message/45JF643HPJOG62FJ3M3Y5CIYVO5RZ75M/
_______________________________________________
Users mailing list -- users@ovirt.org
To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org
Privacy Statement: https://www.ovirt.org/privacy-policy.html
oVirt Code of Conduct: 
https://www.ovirt.org/community/about/community-guidelines/
List Archives: 
https://lists.ovirt.org/archives/list/users@ovirt.org/message/R2CJJS52DX3VE6C7IDAXKH4MUWYUFIU2/

Reply via email to