Just wondering if anyone has had a chance to look at the quickstart project and 
could tell me what I'm doing wrong...

Shelli

-----Original Message-----
From: Shelli Orton 
Sent: Thursday, September 23, 2010 2:24 PM
To: users@wicket.apache.org
Subject: RE: Setting Checked Boxes in CheckGroup

I have attached a sample Eclipse project that exhibits the behaviour.  If 
someone can take the time to look at it and help me solve the problem, it would 
be greatly appreciated.  Please let me know if you need anything else.

Thanks again!

Shelli

-----Original Message-----
From: Erik van Oosten [mailto:e.vanoos...@grons.nl]
Sent: Thursday, September 23, 2010 12:13 PM
To: users@wicket.apache.org
Subject: Re: Setting Checked Boxes in CheckGroup

See http://wicket.apache.org/start/quickstart.html

Use this to create a small application that exhibits the bug.

Regards,
     Erik.


Op 23-09-10 19:26, Shelli Orton schreef:
> What do you mean by "quickstart"?
>
> Shelli
>
> -----Original Message-----
> From: Igor Vaynberg [mailto:igor.vaynb...@gmail.com]
> Sent: Thursday, September 23, 2010 10:57 AM
> To: users@wicket.apache.org
> Subject: Re: Setting Checked Boxes in CheckGroup
>
> im going to guess something is wrong with your model. hard to tell 
> without a quickstart.
>
> -igor
>    



--
Erik van Oosten
http://www.day-to-day-stuff.blogspot.com/


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscr...@wicket.apache.org
For additional commands, e-mail: users-h...@wicket.apache.org

Reply via email to