On Nov 11, 2009, at 11:44 PM, Radek Rekas wrote:

> Whoops, that was it, i feel silly now.

Np

-Vincent

> Thank you very much for the help.
>
>
> Radek
>
> ----- Original Message -----
> From: Vincent Massol <vinc...@massol.net>
> Sent: Wed, 11/11/2009 6:09pm
> To: XWiki Users <users@xwiki.org>
> Subject: Re: [xwiki-users] XEclipse syntax highlighting and code  
> completion
>
>
> On Nov 11, 2009, at 12:10 AM, Radek Rekas wrote:
>
>> I've made sure that the xwiki syntax is set to Xwiki 1.0 for the
>> page but when I type "[]" or "$xwiki." as per the screenshots in the
>> XWiki Page Editor section of the XEclipse user guide 
>> (http://xeclipse.xwiki.org/xwiki/bin/view/Main/UserGuide
>> ) no autocompletion popup boxes appear.
>
> Have you pressed ctrl+space too?
>
> Thanks
> -Vincent
>
>>
>> I'm using XEclipse 1.2.0 RC1
>>
>>
>> Radek
>>
>> ----- Original Message -----
>> From: Vincent Massol <vinc...@massol.net>
>> Sent: Tue, 10/11/2009 6:30pm
>> To: XWiki Users <users@xwiki.org>
>> Subject: Re: [xwiki-users] XEclipse syntax highlighting and code
>> completion
>>
>> Hi Radek,
>>
>> On Nov 10, 2009, at 7:23 AM, Radek Rekas wrote:
>>
>>> Hi,
>>>
>>> I can't seem to get the syntax highlighting and code completion
>>> working in XEclipse, is there anything that needs to be done to get
>>> this working or should it work out of the box?
>>
>> It'll work OOB but only for the XWiki 1.0 syntax for now. We need
>> someone to make it work for the 2.0 syntax.
>>
>> Thanks
>> -Vincent
> _______________________________________________
> users mailing list
> users@xwiki.org
> http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users

_______________________________________________
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to