Hallo Ryszard,

i can confirm this issue. I have the same problem with the german umlaut
characters, xwiki 3.5, tomcat 7 and postgres 9.1. Also followed the
recommendations from
http://platform.xwiki.org/xwiki/bin/view/AdminGuide/Encoding without
success.

No idea how to go on. Maybe someone else can help

Richard


Am 08.03.2012 09:09, schrieb Ryszard Łach:
> Hi.
> 
> I have a problem with hibernate versioning of non-ascii characters.  I'm
> following all recommendations from
> http://platform.xwiki.org/xwiki/bin/view/AdminGuide/Encoding (database
> Postgresql, DB's locale pl_PL.UTF-8), but it does not work - there is
> always a problem with viewing old versions (see
> http://jira.xwiki.org/browse/XWIKI-7539).
> 
> I'm wondering, if it is possible, that nobody else has that problem.
> I've tried with xwiki 3.4, xwiki 3.5, even with xwiki 3.3 launched with
> empty postgresql database versioning does not work correct.
> 
> The only properly working installation is my old, many times upgraded
> xwiki database, where in xwr_patch column of xwikircs table are stored
> patches for previous doc versions. All installations where xwr_patch
> contains number of large object have problems with versioning.
> 
> Any help will be appreciated.
> 
> R.
> _______________________________________________
> users mailing list
> users@xwiki.org
> http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users
> 
_______________________________________________
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to