Yes... the issue was resolved by pointing to lic-arcgis.gis.washington.edu and 
not the library one.

Thank you
!

-----Original Message-----
From: Uw-gis-l [mailto:uw-gis-l-boun...@mailman13.u.washington.edu] On Behalf 
Of uw-gis-l-requ...@mailman13.u.washington.edu
Sent: Monday, September 19, 2016 10:24 AM
To: uw-gis-l@u.washington.edu
Subject: Uw-gis-l Digest, Vol 170, Issue 3

Send Uw-gis-l mailing list submissions to
        uw-gis-l@u.washington.edu

To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
        http://mailman13.u.washington.edu/mailman/listinfo/uw-gis-l
or, via email, send a message with subject or body 'help' to
        uw-gis-l-requ...@mailman13.u.washington.edu

You can reach the person managing the list at
        uw-gis-l-ow...@mailman13.u.washington.edu

When replying, please edit your Subject line so it is more specific than "Re: 
Contents of Uw-gis-l digest..."


Today's Topics:

   1. Re: ArcGIS for Desktop Licensing issues (David T. Pham)


----------------------------------------------------------------------

Message: 1
Date: Mon, 19 Sep 2016 17:20:01 +0000
From: "David T. Pham" <dp...@uw.edu>
To: UW - GIS Discussion and Support <uw-gis-l@u.washington.edu>,
        "uw-gi...@uw.edu" <uw-gi...@uw.edu>
Subject: Re: [UW-GIS-L] ArcGIS for Desktop Licensing issues
Message-ID:
        
<mwhpr08mb2766be7ad5ba7f02dc95db0fd2...@mwhpr08mb2766.namprd08.prod.outlook.com>
        
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"

Jennifer,
Has the issue resolved?  If not, please give me your current subnet and I'll 
check with our current fire-wall settings.  Sorry for the delays, I was on 
vacation until today

David Pham
ITS
UW Libraries

From: Uw-gis-l [mailto:uw-gis-l-boun...@mailman13.u.washington.edu] On Behalf 
Of Jennifer Patterson
Sent: Thursday, September 15, 2016 10:48 AM
To: uw-gi...@uw.edu
Subject: [UW-GIS-L] ArcGIS for Desktop Licensing issues

Hello,

We've recently moved into our new building and have had the misfortune to have 
lost connectivity with the License manager.  I suspect it's because we are on a 
new subnet in the new building.

Do you know if you'll need our subnet info or our gateway information to get 
things set up?  AND is there a better place to send this email?


[jmpat26_Sig]


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: 
<http://mailman13.u.washington.edu/pipermail/uw-gis-l/attachments/20160919/987f1e3b/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.jpg
Type: image/jpeg
Size: 37705 bytes
Desc: image001.jpg
URL: 
<http://mailman13.u.washington.edu/pipermail/uw-gis-l/attachments/20160919/987f1e3b/attachment.jpg>

------------------------------

Subject: Digest Footer

_______________________________________________
Uw-gis-l mailing list
uw-gi...@mailman13.u.washington.edu
http://mailman13.u.washington.edu/mailman/listinfo/uw-gis-l


------------------------------

End of Uw-gis-l Digest, Vol 170, Issue 3
****************************************
_______________________________________________
Uw-gis-l mailing list
Uw-gis-l@u.washington.edu
http://mailman13.u.washington.edu/mailman/listinfo/uw-gis-l

Reply via email to