first of all im sorry if this a dupe, I somehow found out how to post to the archive 
(search -> newtopic) thinking it was a forum, then realizing its a mailing list I 
thought it proably didnt make it to the list the first time...

ok, I have used vpopmail before and I cant figure out the problem...
Im running debian testing, it links qmail so it behaves like a normal install...

I apt'd qmail and ucspi-tcp, I compiled vpopmail normally only with a default domain...
Ive ./vaddomain and with a couple users, I am able to pop the 
accounts just fine, but when I try to send email to the addresses from a my lycos 
account I get the reply..

Hi. This is the qmail-send program at
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

Sorry, no mailbox here by that name. vpopmail (#5.1.1)

this is what /var/log/ had to say:
Oct 30 03:55:24 gohan qmail: 1035975324.273531 new msg 764123
Oct 30 03:55:24 gohan qmail: 1035975324.273660 info msg 764123: bytes 1010 from 
<[EMAIL PROTECTED]> qp 20534 uid 64011
Oct 30 03:55:24 gohan qmail: 1035975324.301782 starting delivery 1: msg 764123 to 
Oct 30 03:55:24 gohan qmail: 1035975324.301871 status: local 1/10 remote 0/20
Oct 30 03:55:24 gohan qmail: 1035975324.313728 delivery 1: failure: 
Oct 30 03:55:24 gohan qmail: 1035975324.313840 status: local 0/10 remote 0/20
Oct 30 03:55:24 gohan qmail: 1035975324.370512 bounce msg 764123 qp 20537
Oct 30 03:55:24 gohan qmail: 1035975324.370628 end msg 764123

needless to say nothing is showing up in ~vpopmail/domains/

here are some configs that may help
gohan:/var/qmail/control# cat virtualdomains

gohan:/var/qmail/users# tail -3 assign

I am not sure whats wrong and any help would be appricated


Outgrown your current e-mail service? Get 25MB Storage, POP3 Access,
Advanced Spam protection with LYCOS MAIL PLUS.

Reply via email to