Yes I did. It still doesn't work... I feel like this is an unusual problem?

Jon



Remo Mattei wrote:
Did you try to login with the full email address?


Remo Mattei Network Security Engineer cell 801-209-8554 email [EMAIL PROTECTED]

-----Original Message-----
From: Jonathan Ludwig [mailto:[EMAIL PROTECTED] Sent: Saturday, March 29, 2003 8:35 PM
To: [EMAIL PROTECTED]
Subject: [vchkpw] vpopmail/qmail problem -- mail not being delivered


Hi,

I was hoping if someone could help me with a problem I've been having...

vpopmail doesn't deliver mail to any users. Its odd, but I have been looking at manuals and postings for a while, and I don't see anything like this happening anywhere. Simply put, the mail all gets put into the

appropriate Maildir, but when I try to retrieve it using a windows based

pop client it doens't work... any suggestions? When I look in the Maildir directory it says the following:

[EMAIL PROTECTED] new]# pwd
/home/vpopmail/domains/<my domain>/<user>/Maildir/new
[EMAIL PROTECTED] new]# ls
1048896214.12998.localhost.localdomain,S=444 1048927906.8559.localhost.localdomain 1048928982.11823.localhost.localdomain,S=823
1048910262.25323.localhost.localdomain,S=789 1048928795.11304.localhost.localdomain,S=837 1048983833.30760.localhost.localdomain,S=2549
[EMAIL PROTECTED] new]#


I'm wondering if there is a problem with it being "confused" between localhost.localdomain and <my domain> where the email should actually be

going... very confusing... any help? Thanks!

        
                                Jon










Reply via email to