Hi to all,

If anyone can help me with the following will be greatly appreciated.

I am trying to installing Solaris 9 + QMAIL 1.03 + APACHE 1.3.28 + PHP
4.3.3 + MYSQL + VPOPMAIL (with
MySQL accounts) + COURIER-IMAP + SQUIRRELMAIL (with MySQL
prefs/addrbook), QMAIL-SCANNER + SPAMASSASSIN

Vpopmail was already installed, but Courier-Imap bombs out and it has
something to do with vchkpw.  below you will find my
configure line syntax:

CPPFLAGS="-I/usr/local/include" \
LDFLAGS="-L/usr/local/lib -R/usr/local/lib -L/usr/local/mysql/lib
-R/usr/local/mysql/lib"
..../configure \
--prefix=/usr/local/courier-imap \
--disable-root-check \
--without-authpam \
--without-authldap \
--without-authpwd \
--without-authmysql \
--without-authpgsql \
--without-authshadow \
--without-authuserdb \
--without-authcustom \
--without-authcram \
--with-authdaemon \
--with-authvchkpw \
--with-waitfunc=wait3

Configure comes out fine.  But when I try to make i get the following
error:

Compiling modauthvchkpw.c
gcc  -I/opt/vpopmail/include -g -O2 -Wall -I.. -I./..   -o authvchkpw
modauthvchkpw.o libauthmod.a libauth.a ../numlib/libnumlib.a
...../md5/libmd5.a ../sha1/libsha1.a -L/opt/vpopmail/lib -lvpopmail
-L/usr/local/mysql/lib -lmysqlclient -lz -lm -lcrypt -lnsl -lsocket
Undefined                       first referenced
 symbol                             in file
socket
/usr/local/mysql/lib/libmysqlclient.a(libmysql.o)
getpeername
/usr/local/mysql/lib/libmysqlclient.a(viosocket.o)
gethostbyname_r
/usr/local/mysql/lib/libmysqlclient.a(libmysql.o)
setsockopt
/usr/local/mysql/lib/libmysqlclient.a(viosocket.o)
getservbyname
/usr/local/mysql/lib/libmysqlclient.a(libmysql.o)
inet_addr
/usr/local/mysql/lib/libmysqlclient.a(libmysql.o)
inet_ntoa
/usr/local/mysql/lib/libmysqlclient.a(my_net.o)
shutdown
/usr/local/mysql/lib/libmysqlclient.a(viosocket.o)
connect
/usr/local/mysql/lib/libmysqlclient.a(libmysql.o)
ld: fatal: Symbol referencing errors. No output written to authvchkpw
collect2: ld returned 1 exit status
make[2]: *** [authvchkpw] Error 1
make[2]: Leaving directory `/data/NewInstall/courier-imap-2.0.0/authlib'
make[1]: *** [all] Error 2
make[1]: Leaving directory `/data/NewInstall/courier-imap-2.0.0/authlib'
make: *** [all-recursive] Error 1


Does anyone know how to solve this issue or what I can do to make it
work.


----------------------------------------------------------------------
HigherAccess.com for web and email hosting needs.
http://www.higheraccess.com/



Reply via email to