I have the problem on very different OS : a Debian and a Mandrake.

I don't think that using clear-passwd enabled would change anything as I have storing configuration with mysql as you can see below
and at the url : http://sylvestre.ledru.info/howto/howto_qmail_vpopmail.php#vpopmail
(I've of course adapted this tutorial to the new version of vpopmail with the help of : http://www.pipeline.com.au/staff/mbowe/isp/webmail-server.htm#VPOPMAIL

Do you have any idae ?

Le 9 déc. 03, à 19:29, martin a écrit :

I was running 5.2.1 on RH 9 with enable roaming and also clear passwd=y .... I did upgrade to 5.2.2 and everything seemed ok... what OS are u using? Does anyone have any insights on this?

Arnaud BECKER wrote:

Yes, I've used :

I've put something like that :
/configure --enable-roaming-users=y --enable-logging=y --enable-defaultquota=15000000000 --enable-ip-alias-domains=y --enable-mysql=y --enable-clear-passwd=n --enable-libdir=/usr/include/mysql/

I was using the 5.2.1, but I thought that an upgrade would solve the problem, but it's not ! And now I have the version 5.3.30

any idea ?

Le 8 déc. 03, à 23:26, martin a écrit :

how did you set up the ./configure? ./configure --enable-roaming-users=yes ? ( I think that is the flag) what version of Vpopmail are you using? the one from below?

Arnaud BECKER wrote:

Could anyone help me please with my problems with the roaming user support.

please please
I don't know what to do to make it work well. I don't know where is the problem or error.

Le 8 déc. 03, à 11:57, Michael Bowe a écrit :

----- Original Message -----

Hello all

does vpopmail-5.3.30 has got any problems in supporting roaming users....

The problems that were present in 5.3.29 have been resolved. There are no known issues with the roaming user code in 5.3.30



Reply via email to