Josh,

Thanks again for the help. I configured an anonymous ftp share of 
/install, and it passed the previous error. Now I am at here:
  Mar 30 21:06:53 blade08 blade08 xcat: running partimage -z1 -f3 -odbc 
save /dev/sda1 /install/image/x86/centos5image-blade08mar2466-v0.gz
  Mar 30 21:06:58 blade08 blade08 xcat: partimage exited with a non-zero 
status, failing
  Mar 30 21:06:58 blade08 blade08 xcat: partimage-ng failed with exit code 
1
  Mar 30 21:06:58 blade08 blade08 init: rc3 main process (1166) killed by 
TERM signal

Blade08 then rebooted itself and loop again. partimage's save location 
/install/image/x86/.. doesn't seem right to me, but how to configure it to 
use nfs?
See the attached log file for more details, ( the clock on blade08 is off 
or maybe UTC)


Thanks,
John






From:   Josh Thompson <josh_thomp...@ncsu.edu>
To:     vcl-user@incubator.apache.org
Date:   03/31/2011 03:29 PM
Subject:        Re: VCL2.2 + xCAT2.5 on bladecenter



-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

John,

Sorry to take so long to get back to you.

I didn't even realize this until digging through xcatdsklspost, but your 
management node needs to be sharing out /install via ftp.  I'm assuming 
xcat 
sets this up because I don't remember setting that up manually.  The 
following 
line is from xcatdsklspost:

wget -l inf -N -r --waitretry=10 --random-wait --retry-connrefused -t 0 -T 
60 
ftp://$SIP/postscripts 2> /tmp/wget.log

$SIP is obtained earlier in the script from some dhcp information.

The next line is where your screenshot shows the first error:

mv $SIP/postscripts/* /xcatpost;

The wget command should try forever until it downloads everything under 
ftp://$SIP/postscripts.  The fact that you are getting past wget, but the 
move 
is failing for $SIP/postscripts/* makes me think you don't have anything 
under 
ftp://$SIP/postscripts.  Can you try using a normal ftp client to browse 
ftp://172.20.101.140/postscripts?  It may be that the ftp server is 
sharing 
out the wrong directory.

Josh

On Friday March 25, 2011, John Ma wrote:
> Josh,
> 
> I made some progress, but stuck again. This time at the reboot of the
> machine being captured. The machine apparently cannot find postscripts.
> Any idea about how to fix it or what to try next?
> 
> I placed partimageng in /install/postscripts on our VCL (web, db, and 
mgt
> code) server - Blade14 (172.20.101.140). The machine being captured is
> blade08 (172.20.101.80).
> 
> Here is the screenshot:
> 
> Here is the pxe boot config file:
> [root@blade14 ~]# cat /tftpboot/pxelinux.cfg/blade08
> #image image-x86-centos5image-blade08mar2466-v0
> DEFAULT xCAT
> LABEL xCAT
>  KERNEL xcat/image/x86/vmlinuz
>  APPEND initrd=xcat/image/x86/initrd.img
> imgurl=http://blade14//install/image/x86/installer_files/rootimg.gz
> image=/install/image/x86/centos5image-blade08mar2466-v0.img blocks=512
> action=save installnic=eth0 reboot  noipv6
>   IPAPPEND 2
> [root@blade14 ~]#
> 
> Thanks,
> John Ma
> Marist College
> 
> 
> 
> 
> From:   Josh Thompson <josh_thomp...@ncsu.edu>
> To:     vcl-user@incubator.apache.org
> Date:   03/22/2011 12:15 PM
> Subject:        Re: VCL2.2 + xCAT2.5 on bladecenter
> 
> 
> 
- -- 
- -------------------------------
Josh Thompson
VCL Developer
North Carolina State University

my GPG/PGP key can be found at pgp.mit.edu
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v2.0.16 (GNU/Linux)

iEYEARECAAYFAk2U1e0ACgkQV/LQcNdtPQOKWACeMKxRbAc6eQlzg5AsGA7Y0i1F
4YIAn1mwoaOfelY2vsFhTXr9Yw2NpOEf
=sW7U
-----END PGP SIGNATURE-----

Attachment: message
Description: Binary data

Reply via email to