Could someone please confirm something for me?

Can you run the DVD plugin with VDR debugging running with various DVDs, and tell me if you're seeing these messages ?


PSetDigitalAudioDevice: 0
PPPClear(12)!
Play

SetDigitalAudioDevice: 0
PPPClear(13)!
Play


----- Original Message ----- From: "Simon Baxter" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "VDR Mailing List" <vdr@linuxtv.org>
Sent: Thursday, October 12, 2006 10:47 PM
Subject: Re: [vdr] DVD plugin - sound jerky??


Is there any support for the DVD plugin?

The sourceforge site forums seem to be empty as well !


----- Original Message ----- From: "Simon Baxter" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "VDR Mailing List" <vdr@linuxtv.org>
Sent: Tuesday, October 10, 2006 9:26 PM
Subject: Re: [vdr] DVD plugin - sound jerky??


It's been several months - and I never had a reply to this but it's still happening.

I've rebuilt several times - but it's still the same. The dvd plugin works fine, except intermittently the sound disappears for about a second at the end of a scene. With debugging running I get these messages when the sound disappears:

PPPClear(4)!
Play
Clear(5)!
SetAudioChannelDevice: 0
Clear(6)!
SetAudioChannelDevice: 0
SetDigitalAudioDevice: 0
SetDigitalAudioDevice: 0
Clear(7)!
SetDigitalAudioDevice: 0
SetDigitalAudioDevice: 0
Clear(8)!
SetDigitalAudioDevice: 0
SetDigitalAudioDevice: 0
Clear(9)!
Clear(10)!
SetAudioChannelDevice: 0
SetDigitalAudioDevice: 0
SetDigitalAudioDevice: 0
Clear(11)!
Play
SetDigitalAudioDevice: 0
P

PSetDigitalAudioDevice: 0
PPPClear(12)!
Play

SetDigitalAudioDevice: 0
PPPClear(13)!
Play


Each time the sound disappears, I get another 3-lines as per above. If it's relevant, I'm using vdr-1.4.1 with vdr-xine-0.7.9.


Any clues??



----- Original Message ----- From: "Simon Baxter" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "VDR Mailing List" <vdr@linuxtv.org>
Sent: Wednesday, July 26, 2006 9:30 AM
Subject: [vdr] DVD plugin - sound jerky??


I've had this problem for ages and never found any resolution to it as it's really only a problem with DVDs that have a lot of chapters.

When it get towards the end of a chapter, the sound disappears. The video is still fine, but the sound stops.

Are there any debugs I can run to get more info out of dvd-plugin?


_______________________________________________
vdr mailing list
vdr@linuxtv.org
http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/vdr


_______________________________________________
vdr mailing list
vdr@linuxtv.org
http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/vdr


_______________________________________________
vdr mailing list
vdr@linuxtv.org
http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/vdr


_______________________________________________
vdr mailing list
vdr@linuxtv.org
http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/vdr

Reply via email to