Hello,

Here we have a master/media server:-OS is Linux 2.4,RHEL 3.A tape library dell 
PV 132T-LT02 with two tape drives connected to it via scsi.
2 days ago drive path of one of the drives showed as missing.Rebooted the 
library+Server couple of times then tried to reconfigure the drives:-But one of 
the drives showed as un-usable.
Below is the output of tpautoconf command.
tpautoconf -tTPAC60 IBM     ULTRIUM-TD3     6B20 1210081927 -1 -1 -1 -1 - - 
-TPAC60 IBM     ULTRIUM-TD3     6B20 1210081920 -1 -1 -1 -1 /dev/st/nh2c0t2l0 - 
-
Scan command is showing one changer+ 2 drives but device name of one of the 
drives is missing.
 
scan***********************************************************************************
 SDT_TAPE    *********************************************** SDT_CHANGER 
*********************************************** SDT_OPTICAL 
************************************************************************************------------------------------------------------------------Device
 Name  : "/dev/sg/h2c0t0l0"Passthru Name: "/dev/sg/h2c0t0l0"Volume Header: 
""Port: -1; Bus: -1; Target: -1; LUN: -1Inquiry    : "DELL    PV-132T         
310D"Vendor ID  : "DELL    "Product ID : "PV-132T         "Product Rev: 
"310D"Serial Number: "DELL1_3134661H1883"WWN          : ""WWN Id Type  : 
0Device Identifier: ""Device Type    : SDT_CHANGERNetBackup Robot Type: 
8Removable      : YesDevice Supports: SCSI-2Number of Drives : 2Number of Slots 
 : 23Number of Media Access Ports: 1Drive 1 Serial Number      : 
"1210081927"Drive 2 Serial Number      : "1210081920"Flags : 0x0Reason: 
0x0------------------------------------------------------------Device Name  : 
"-"Passthru Name: "/dev/sg/h2c0t1l0"Volume Header: ""Port: -1; Bus: -1; Target: 
-1; LUN: -1Inquiry    : "IBM     ULTRIUM-TD3     6B20"Vendor ID  : "IBM     
"Product ID : "ULTRIUM-TD3     "Product Rev: "6B20"Serial Number: 
"1210081927"WWN          : ""WWN Id Type  : 0Device Identifier: "IBM     
ULTRIUM-TD3     1210081927"Device Type    : SDT_TAPENetBackup Drive Type: 
16Removable      : YesDevice Supports: SCSI-3Flags : 0x0Reason: 
0x10000------------------------------------------------------------Device Name  
: "/dev/st/nh2c0t2l0"Passthru Name: "/dev/sg/h2c0t2l0"Volume Header: ""Port: 
-1; Bus: -1; Target: -1; LUN: -1Inquiry    : "IBM     ULTRIUM-TD3     
6B20"Vendor ID  : "IBM     "Product ID : "ULTRIUM-TD3     "Product Rev: 
"6B20"Serial Number: "1210081920"WWN          : ""WWN Id Type  : 0Device 
Identifier: "IBM     ULTRIUM-TD3     1210081920"Device Type    : 
SDT_TAPENetBackup Drive Type: 16Removable      : YesDevice Supports: 
SCSI-3Flags : 0x0Reason: 0x0
Please suggest some resolution of this: 
Thanks !!

Thanks and Regards

Pranav Batra


 


                                          
_________________________________________________________________
The world on four wheels in MSN Autos
http://autos.in.msn.com/
_______________________________________________
Veritas-bu maillist  -  Veritas-bu@mailman.eng.auburn.edu
http://mailman.eng.auburn.edu/mailman/listinfo/veritas-bu

Reply via email to