Retry same test with different image and different pi. 

Viele Grüße,
Andreas

> Am 21.09.2016 um 11:40 schrieb fiets fietsenwiel <fietsenw...@gmail.com>:
> 
> Ok, things getting more clear....,
> 
> I tried several gpio's.
> GPIO 4, 24 and 25 works.
> Gpio 17 and GPIO 22 don't.
> 
> Now I stopped vzlogger and disconnected the wires on the GPIO's on the 
> Raspberry.
> 
> I gave the following commands and then I put, with a wire, the corresponding 
> GPIO pin to the ground:
> 
> For GPIO 4 -   command: gpio wfi 7 falling      result was positive, so this 
> works...
> For GPIO 17 - command: gpio wfi 0 falling       result was negative, the 
> commands kept waiting for a folling edge
> For GPIO 22 - command: gpio wfi 3 falling       result was negative, the 
> commands kept waiting for a folling edge
> For GPIO 18 - command: gpio wfi 1 falling       result was negative, the 
> commands kept waiting for a folling edge
> and so on for all GPIO's
> 
> I can't find any other GPIO except 4, 24 and 25 where the result is positive.
> 
> So the problem is not Volkszaehler, vzlogger was stopped. But maybe it is the 
> SD-image because the problem occurs on two different Raspberry pi's?
> 
> I'll try with an onther image....
> 
> Has anyone have an idea how to solve this?
> 
> Thanks in advance...
> 
> 2016-09-20 19:25 GMT+02:00 Daniel Lauckner <v...@jahp.de>:
>> Hallo,
>> 
>> 
>> am Dienstag, 20. September 2016 um 08:53 hast du geschrieben:
>> > Still GPIO 17 in the configfile does not work...
>> 
>> Last time GPIO 22 didn't work.
>> 
>> >> Energie gebruik            "uuid":
>> >> "dd995220-7a47-11e6-86ce-6bf65a52ce09", GPIO 4   Works
>> >> Energie opbrengst          "uuid":
>> >> "dfc58710-7a47-11e6-9278-45f4e725fa39", GPIO 22  Does not work
>> 
>> 
>> mfg Daniel
>> 
> 

Antwort per Email an