Hi chuck,
Forgot to mention it, the code works in new version(1.6) & the same code
doesn't  work in
the older version(1.5.6) & gives the following error

Watir::Exception::UnknownObjectException: Unable to locate element, using
:id, "suppImg"



On Mon, Mar 16, 2009 at 4:35 PM, shivanand desai
<desai.shivan...@gmail.com>wrote:

> Thanks chuck its working.
>
>
> On Sat, Mar 14, 2009 at 2:08 AM, Chuck van der Linden <sqa...@gmail.com>wrote:
>
>>
>> try treating it like a button
>>
>> input tags containing images often work as buttons.. (you can see this
>> on the google search page in fact)
>>
>> try  browserobject.button(:id, "supplmg').flash   if it flashes, then
>> try .click
>>
>> On Mar 12, 10:57 pm, shivanand desai <desai.shivan...@gmail.com>
>> wrote:
>> >   <td  class="bluebox" > <span    id="supplierlabel">Supplier:<span
>> > class="mandatory">*</span></span></td>
>> >                             <td class="bluebox" ><span
>> > id="supplierlabel1">
>> >                             <input type="text" name="supplierName"
>> > id="supplierName"  tabindex="1"  readOnly="true" size='15'>
>> >                             <img id="suppImg" name="suppImg"
>> > onclick="callSuppliersearchScreen();"
>> > src="/stores/common/image/searchicon.gif" width="18" height="18">
>> >                             <input type="hidden" name="supplierId"
>> value=""
>> > id="supplierId"></span>
>> >                             </td>
>> >
>> > Hi,
>> > when I do ie.image().exists, it returns true, but flash and click
>> doesn't
>> > work on it.
>> > i am using below code for above html source code
>> >
>> >  ie_create.cell(:index,34).flash
>> >  ie_create.image(:id, 'suppImg').flash
>> >  ie_create.image(:id, 'suppImg').click
>> >  ie_create.image(:index,7).click
>> >  ie_create.image(:src,/stores/).click
>> >
>> > Can someone help me on this???
>> >
>> > --
>> > THANKS N REGARDS
>> >      SHIVANAND
>> >>
>>
>
>
> --
> THANKS N REGARDS
>      SHIVANAND
>



-- 
THANKS N REGARDS
     SHIVANAND

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"Watir General" group.
To post to this group, send email to watir-general@googlegroups.com
Before posting, please read the following guidelines: 
http://wiki.openqa.org/display/WTR/Support
To unsubscribe from this group, send email to 
watir-general-unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/watir-general
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to