Hi Fabien!

There was a change in 1.6.5 to use UTF-8 encoding by default.  This
may be causing your problem.  If you want it to work as it did in
1.6.2, ry changing line 14 in the watir-1.6.5\lib\watir\win32ole.rb
file from this:

WIN32OLE.codepage = WIN32OLE::CP_UTF8

to this:

WIN32OLE.codepage = WIN32OLE::CP_ACP

Hope this helps!

-Tiffany


On Dec 9, 3:41 pm, Fabien <fsinetwo...@gmail.com> wrote:
> The result of  puts $ie2.text with Watir 1.6.2 is
> ############ IE2 TEXT ########
> Appartement t4 parc les perrussons marignane Ventes immobilières
> Bouches-du-Rhône - leboncoin.fr Offres Ventes immobilières - Bouches-
> du-Rhône
>
> Accueil  |  Déposer une annonce  |  Offres  |  Demandes  |  Mes
> annonces  |  Compte Pro  |  Aide
>
> The result of puts $ie2.text with Watir 1.6.5 is
> ############ IE2 TEXT ########
> Appartement t4 parc les perrussons marignane Ventes immobilières
> Bouches-du-Rhône - leboncoin.fr Offres Ventes immobilières - Bouches-
> du-Rhône
>
> Accueil  |  Déposer une annonce  |  Offres  |  Demandes  |  Mes
> annonces  |  Compte Pro  |  Aide
>
> The code is the same !!!!
> How to do so as to have the same result than 1.6.2 with 1.6.5 ?
>
> Best Regards,
> Fabien

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"Watir General" group.
To post to this group, send email to watir-general@googlegroups.com
Before posting, please read the following guidelines: 
http://wiki.openqa.org/display/WTR/Support
To unsubscribe from this group, send email to 
watir-general-unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/watir-general

Reply via email to