Hi Pekka,

I will check.

Best regards

Emre Ucan
Engineering Software Base (ADITG/ESB)

Tel. +49 5121 49 6937

> -----Original Message-----
> From: Pekka Paalanen [mailto:ppaala...@gmail.com]
> Sent: Dienstag, 13. Februar 2018 16:01
> To: Ucan, Emre (ADITG/ESB)
> Cc: wayland-devel@lists.freedesktop.org; Daniel Stone
> Subject: Re: [PATCH weston 1/4] ivi-shell: change layer visibility to bool
> 
> On Thu, 8 Feb 2018 13:53:54 +0000
> "Ucan, Emre (ADITG/ESB)" <eu...@de.adit-jv.com> wrote:
> 
> > Hi Pekka,
> >
> > Yes I saw a similar problem when I tested previous ivi patches.
> > I run make clean & make & make check. Then it worked.
> >
> > Maybe it is releated to weston-tests-env changes from this commit:
> >
> https://cgit.freedesktop.org/wayland/weston/commit/?id=0707b0e5d48fa6f
> 1ac41ea60c2adc2e6430c7425 ?
> 
> Hi Emre,
> 
> Daniel helped to pinpoint the cause of this failure. After the
> ivi-shell patches, we now get hmi-controller.so loaded when before it
> was not. Hmi-controller creates layers and surfaces, so it breaks tests
> that expect to be in complete control over the scene.
> 
> When the controller plugins were changed to be loaded as normal weston
> plugins, the directive to load the test controller no longer overrode
> the weston-ivi.ini by default loading hmi-controller. Now they get
> loaded both, and hmi-controller init races to break the tests.
> 
> Could you figure out a fix for this, please?
> 
> I suppose adding a delay in the test client would make the test fail
> always, perhaps.
> 
> 
> Thanks,
> pq
_______________________________________________
wayland-devel mailing list
wayland-devel@lists.freedesktop.org
https://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/wayland-devel

Reply via email to