Using mesa-18.0.0, Wayland-1.14 and Weston 3.0.0 I get a blank screen on a 
machine with intel hd4400 graphics when staring with:

WAYLAND_DEBUG=1 EGL_LOG_LEVEL=debug XDG_RUNTIME_DIR=/run/user/$(id -u) 
weston-launch >weston.log 2>&1

X works fine and, a couple of mesa upgrades ago, Weston worked fine - full 
output log attached, any troubleshooting suggestions would be appreciated.

John

------

[22:03:44.040] weston 3.0.0
               http://wayland.freedesktop.org
               Bug reports to: 
https://bugs.freedesktop.org/enter_bug.cgi?product=Wayland&component=weston&version=3.0.0
               Build: unknown (not built from git or tarball)
[22:03:44.040] Command line: /usr/local/bin/weston
[22:03:44.040] OS: Linux, 4.14.10-tinycore64, #2018 SMP Mon Jan 1 16:07:42 UTC 
2018, x86_64
[22:03:44.040] Using config file '/home/tc/.config/weston.ini'
[22:03:44.040] Output repaint window is 7 ms maximum.
[22:03:44.040] Loading module '/usr/local/lib/libweston-3/drm-backend.so'
[22:03:44.044] initializing drm backend
[22:03:44.045] using /dev/dri/card0
[22:03:44.045] Loading module '/usr/local/lib/libweston-3/gl-renderer.so'
...
libEGL debug: did not find optional extension DRI_FlushControl version 1
libEGL debug: No DRI config supports native format XRGB2101010
libEGL debug: No DRI config supports native format ARGB2101010
libEGL debug: the best driver is DRI2
failed to get cairo EGL argb device
EGL does not seem to work, falling back to software rendering and wl_shm.
[2989107.820]  -> wl_shm@9.create_pool(new id wl_shm_pool@15, fd 7, 4096)
failed to get cairo EGL argb device
EGL does not seem to work, falling back to software rendering and wl_shm.
[2989107.894]  -> wl_shm_pool@15.resize(8832)
[2989107.916]  -> wl_shm_pool@15.resize(18624)
could not load cursor 'dnd-move'
could not load cursor 'dnd-copy'
could not load cursor 'dnd-none'
[2989108.011]  -> wl_shm@9.create_pool(new id wl_shm_pool@15, fd 7, 4096)
[2989108.076]  -> wl_shm_pool@15.resize(8832)
[2989108.097]  -> wl_shm_pool@15.resize(18624)
could not load cursor 'dnd-move'
could not load cursor 'dnd-copy'
could not load cursor 'dnd-none'
[2989115.122]  -> wl_regis...@2.bind(12, "wl_output", 2, new id [unknown]@18)
[2989115.134]  -> wl_regis...@2.bind(19, "weston_desktop_shell", 1, new id 
[unknown]@19)
[2989115.143]  -> weston_desktop_shell@19.set_panel_position(0)
[2989115.147]  -> wl_compositor@4.create_surface(new id wl_surface@20)
[2989115.257]  -> wl_regis...@2.bind(13, "zwp_input_panel_v1", 1, new id 
[unknown]@18)
[2989115.268]  -> wl_regis...@2.bind(14, "zwp_input_method_v1", 1, new id 
[unknown]@19)
[2989115.276]  -> wl_compositor@4.create_surface(new id wl_surface@20)
[2989115.286]  -> wl_compositor@4.create_region(new id wl_region@21)
libEGL debug: mincore failed: Cannot allocate memory
[2989115.324]  -> wl_surface@20.frame(new id wl_callback@22)

Attachment: weston.log.tar.gz
Description: weston.log.tar.gz

_______________________________________________
wayland-devel mailing list
wayland-devel@lists.freedesktop.org
https://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/wayland-devel

Reply via email to