https://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=59234

Krinkle <krinklem...@gmail.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
          Component|ResourceLoader              |General/Unknown
            Version|1.23-git                    |wmf-deployment
            Product|MediaWiki                   |Wikimedia
            Summary|On MediaWiki.org, MW thinks |SVG icons embedded in
                   |that the appropriate MIME   |stylesheets broken in
                   |type for SVGs embedded in   |Wikimedia production due to
                   |CSS as data: URIs is        |mime-type confusion
                   |application/xml instead of  |
                   |image/svg+xml, causing them |
                   |not to show up in any       |
                   |browser                     |

--- Comment #5 from Krinkle <krinklem...@gmail.com> ---
(Quote from bug 59249 comment #1)
> https://github.com/wikimedia/mediawiki-core/blob/master/includes/libs/CSSMin.
> php#L118-L142

It probably works for us locally because it uses a different function than
production, or maybe the underlying library has a different upstream version or
configuration of an upstream C-library dependency.

(In reply to comment #4)
> Since this has worked before, a possible culprit is my commit optimizing the
> SVGs: If05ee0e0 – lots of things that are supposedly non-essential were
> removed
> from the SVGs' source code.

Yeah, let's find out if putting the doctype back makes it work for mimetype
library Wikimedia uses in production.

Otherwise we'll have to abstract mime type detection to make sure that valid
XML documents of which the root tag is "<svg>" are detected as SVG (instead of
plain XML).

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
You are on the CC list for the bug.
_______________________________________________
Wikibugs-l mailing list
Wikibugs-l@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikibugs-l

Reply via email to