https://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=59712

--- Comment #1 from Gilles Dubuc <gdu...@wikimedia.org> ---
After installing the additional tools manually via the VirtualBox UI, then
shutting down the machine and trying to start it up again using vagrant, the
errors are gone:

Mamou-Air:vagrant kouiskas$ vagrant up
Bringing machine 'default' up with 'virtualbox' provider...
[default] Clearing any previously set forwarded ports...
[default] Creating shared folders metadata...
[default] Clearing any previously set network interfaces...
[default] Preparing network interfaces based on configuration...
[default] Forwarding ports...
[default] -- 22 => 2222 (adapter 1)
[default] -- 80 => 8080 (adapter 1)
[default] Running 'pre-boot' VM customizations...
[default] Booting VM...
[default] Waiting for machine to boot. This may take a few minutes...
[default] Machine booted and ready!
[default] Setting hostname...
[default] Configuring and enabling network interfaces...
[default] Mounting shared folders...
[default] -- /vagrant
[default] -- /vagrant/logs
[default] -- /tmp/vagrant-puppet/manifests
[default] -- /tmp/vagrant-puppet/modules-0

It stops there, however, seemingly not running MediaWiki-specific stuff seen in
https://www.mediawiki.org/wiki/MediaWiki-Vagrant/Initial_run

No web server seems to be running on the machine either, and thus
127.0.0.1:8080 doesn't bring up a web page.

-- 
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.
_______________________________________________
Wikibugs-l mailing list
Wikibugs-l@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikibugs-l

Reply via email to