https://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=60146

       Web browser: ---
            Bug ID: 60146
           Summary: VisualEditor:"Cite error: <ref> tags exist, but no
                    <references/> tag was found "  after adding a
                    reference in the caption of an image although there
                    was <references/> tag
           Product: VisualEditor
           Version: unspecified
          Hardware: All
                OS: All
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: Unprioritized
         Component: Editing Tools
          Assignee: rm...@wikimedia.org
          Reporter: ryasm...@wikimedia.org
                CC: jforres...@wikimedia.org, jh...@wikimedia.org,
                    krinklem...@gmail.com, rm...@wikimedia.org,
                    ryasm...@wikimedia.org
    Classification: Unclassified
   Mobile Platform: ---

Created attachment 14326
  --> https://bugzilla.wikimedia.org/attachment.cgi?id=14326&action=edit
In edit source mode

Steps to reproduce:

1.Open a page with VE which has some references and <references/> tag added 
2.Add an image in the page
3.Go to media settings and add a caption with reference inside it
4.Save the page

Observed Result:
An error appears in the read mode :"Cite error: <ref> tags exist, but no
<references/> tag was found "

Also in the resulting wikitext, the reference inside image did not get added in
the <references/> section



Although if you go to Edit mode the reference inside the image is correctly
showing up in the <references/> tag.

Test Environment: https://test2.wikipedia.org/
Browser: Chrome Version 26.0.1410.65 & FF 25
OS: MAC OS X 10. 8. 5 
Sample Page:https://test2.wikipedia.org/wiki/Wmf11

See the screenshot attached

-- 
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.
_______________________________________________
Wikibugs-l mailing list
Wikibugs-l@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikibugs-l

Reply via email to