https://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=60550

--- Comment #4 from Jon <jrob...@wikimedia.org> ---
So I investigated this somewhat.
If I thank on my local instance I do see an event logged in the Event log but
it doesn't show up in the EventLogging database. I had to fiddle with
$wgEchoConfig to get this to work.

If I event log on the client side it does show up in the database however.
Weird.

Something funny is either happening in efLogServerSideEvent or the
configuration on our wikis.

Note this all started on the 9th January which was a Thursday (deployment day).
What got deployed that day?

Event being logged on server on my local instance for a thanks:
{"event":{"version":"1.5","eventId":291,"notificationType":"edit-thank","notificationGroup":"positive","sender":"78","recipientUserId":1,"recipientEditCount":953,"eventSource":"mobilediff","deliveryMethod":"web","revisionId":3823},"schema":"Echo","revision":6081131,"clientValidated":true,"wiki":"my_wiki","recvFrom":"Administrators-MacBook-Air-68.local","timestamp":1391020937,"webHost":"localhost.beta","userAgent":"Mozilla/5.0\u0020(Macintosh;\u0020Intel\u0020Mac\u0020OS\u0020X\u002010_7_5)\u0020AppleWebKit/537.36\u0020(KHTML,\u0020like\u0020Gecko)\u0020Chrome/31.0.1650.63\u0020Safari/537.36"}

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
You are on the CC list for the bug.
_______________________________________________
Wikibugs-l mailing list
Wikibugs-l@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikibugs-l

Reply via email to