https://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=60919

       Web browser: ---
            Bug ID: 60919
           Summary: VisualEditor: "Use an Existing Reference" option
                    remains disabled for a reference inside Media Settings
                    while there is a reference available to re-use in the
                    page
           Product: VisualEditor
           Version: unspecified
          Hardware: All
                OS: All
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: Unprioritized
         Component: Editing Tools
          Assignee: rm...@wikimedia.org
          Reporter: ryasm...@wikimedia.org
                CC: jforres...@wikimedia.org, jh...@wikimedia.org,
                    krinklem...@gmail.com, rm...@wikimedia.org,
                    ryasm...@wikimedia.org
    Classification: Unclassified
   Mobile Platform: ---

Created attachment 14497
  --> https://bugzilla.wikimedia.org/attachment.cgi?id=14497&action=edit
Screenshot

Steps to reproduce:

1.Open the page with VE
2.Add a text with reference
3.Add an image
4.Go to Media Settings for the image
5.Go to Insert>Reference

Observed Result:
Observe that, the "Use an existing reference " button remains disabled even if
there is a reference added in the page


See the screenshot attached

Test Environment: https://test2.wikipedia.org/
Browser: Chrome Version 26.0.1410.65 
OS: MAC OS X 10. 8. 5 
Page:https://test2.wikipedia.org/wiki/Wmf12chrome?veaction=edit

-- 
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.
_______________________________________________
Wikibugs-l mailing list
Wikibugs-l@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikibugs-l

Reply via email to