https://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=22463

DaSch <dasch...@gmx.net> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
   Attachment #7104|0                           |1
        is obsolete|                            |

--- Comment #11 from DaSch <dasch...@gmx.net> 2010-02-11 14:36:38 UTC ---
Created an attachment (id=7105)
 --> (https://bugzilla.wikimedia.org/attachment.cgi?id=7105)
This way?

okay, but with setting the default value I have one problem, this should work
this way.

When I set 

$wgPoweredBy['Semantic MediaWiki'] = array(
'image' => "../extensions/SemanticMediaWiki/skins/images/smw_button.png",
'url' => "http://semantic-mediawiki.org/";);

In LocalSettings I append it

When I set

$wgPoweredBy = array('Semantic MediaWiki' => array(
'image' => "../extensions/SemanticMediaWiki/skins/images/smw_button.png",
'url' => "http://semantic-mediawiki.org/";));

I will only see this one, so I think it should only be det in default settings
with the default value

So I put the default value in LocalSettings and put the StylePath into the
function again

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.wikimedia.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
You are watching all bug changes.

_______________________________________________
Wikibugs-l mailing list
Wikibugs-l@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikibugs-l

Reply via email to