https://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=63035

            Bug ID: 63035
           Summary: multimedia-alpha.eqiad.wmflabs is not recognized
           Product: Wikimedia Labs
           Version: unspecified
          Hardware: All
                OS: All
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: Unprioritized
         Component: (other)
          Assignee: wikibugs-l@lists.wikimedia.org
          Reporter: mtrac...@member.fsf.org
                CC: benap...@gmail.com, dz...@wikimedia.org,
                    rlan...@gmail.com
       Web browser: ---
   Mobile Platform: ---

marktraceur@midvalley-the-hornfreak ~> ssh multimedia-alpha.eqiad.wmflabs

If you are having access problems, please see:
https://wikitech.wikimedia.org/wiki/Access#Accessing_public_and_private_instances
nc: getaddrinfo: Name or service not known
ssh_exchange_identification: Connection closed by remote host
marktraceur@midvalley-the-hornfreak ~> 

I expect this when an instance doesn't exist; but SSHing to bastion2 and then
SSHing to multimedia-alpha works fine.

Relevant SSH config:

Host bastion1.eqiad.wmflabs
Hostname bastion2.wmflabs.org
ProxyCommand none

Host *.eqiad.wmflabs
ProxyCommand ssh -e none bastion1.eqiad.wmflabs exec nc -w 3600 %h %p

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
You are on the CC list for the bug.
_______________________________________________
Wikibugs-l mailing list
Wikibugs-l@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikibugs-l

Reply via email to