https://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=63165

            Bug ID: 63165
           Summary: Mail for root is stuck
           Product: Wikimedia Labs
           Version: unspecified
          Hardware: All
                OS: All
            Status: NEW
          Severity: blocker
          Priority: Unprioritized
         Component: tools
          Assignee: m...@uberbox.org
          Reporter: t...@tim-landscheidt.de
                CC: benap...@gmail.com, t...@tim-landscheidt.de
       Web browser: ---
   Mobile Platform: ---

| scfc@tools-mail:~$ sudo exim -v -M 1WOCCI-0002sK-7X
| delivering 1WOCCI-0002sK-7X
| LOG: MAIN
|   == r...@tools.wmflabs.org R=user_forward defer (-17): error in redirect
data: missing or malformed local part (expected word or "<") in "No such object
(32)"
| scfc@tools-mail:~$ localuser root
| No such object (32)
| Matched DN: ou=people,dc=wikimedia,dc=org
| Additional information: The search base entry
'uid=root,ou=people,dc=wikimedia,dc=org' does not exist

| scfc@tools-mail:~$

I added "root: tools.admin" to /etc/aliases and ran newaliases (old sendmail
habit, with exim a no-op), but the error remains as apparently user_forward
takes precedence over /etc/aliases, so this forward probably needs to be
integrated in modules/toollabs/templates/exim4.conf.erb.

-- 
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.
_______________________________________________
Wikibugs-l mailing list
Wikibugs-l@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikibugs-l

Reply via email to