https://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=25693

JeLuF <je...@gmx.de> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|ASSIGNED                    |RESOLVED
         Resolution|                            |FIXED

--- Comment #6 from JeLuF <je...@gmx.de> 2010-11-28 19:18:44 UTC ---
Your change has been completed.
Please reopen this ticket if anything went wrong.
The following configuration settings have been changed:
===================================================================
Index: InitialiseSettings.php
===================================================================
--- InitialiseSettings.php    (revision 1360)
+++ InitialiseSettings.php    (working copy)
@@ -682,6 +682,7 @@
     'swwiki'            => '$stdlogo',
     'tawiki'            => '$stdlogo',
     'tawikinews'        =>
'http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cf/WikiNews-Logo-ta.png',
+    'tawikisource'    =>
'http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/80/Wikisource-logo-ta-new.svg/135px-Wikisource-logo-ta-new.svg.png',
     'tawiktionary'      => '$stdlogo',
     'tenwiki'        => '$stdlogo',
     'testwiki'          => '$stdlogo',
===================================================================
You can find the entire config file at
http://noc.wikimedia.org/conf/highlight.php?file=InitialiseSettings.php

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.wikimedia.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
You are on the CC list for the bug.

_______________________________________________
Wikibugs-l mailing list
Wikibugs-l@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikibugs-l

Reply via email to