https://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=26318

           Summary: values in list not shown by EditWithForm
           Product: MediaWiki extensions
           Version: any
          Platform: All
        OS/Version: All
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: Normal
         Component: SemanticForms
        AssignedTo: yaro...@gmail.com
        ReportedBy: p.ora...@xs4all.nl
                CC: wikibugs-l@lists.wikimedia.org


SF (r78190) does not show existing values of a field that contains multiples
values separated by newlines. The template that the field belongs to, does show
the values (with #arraymap) and when editing the wikitext with Edit (not with
the form) then the existing values are present as well.

The fileld is defined as:
  {{{field
  |involved-experts
  |input type=textarea|autogrow
  |autocomplete on category=Expert
  |list
  |delimiter=\n
  |remote autocompletion
  }}}

In revision r77626 everything still works as expected.
BTW: Revisions r78129 and higher show different types of errors (bad display,
wrong values in autocomplete pick list, etc); I've not investigated those
errors, but only noticed them while searching for a revision that still worked
with my wiki.

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.wikimedia.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

_______________________________________________
Wikibugs-l mailing list
Wikibugs-l@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikibugs-l

Reply via email to