https://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=26915

JeLuF <je...@gmx.de> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|ASSIGNED                    |RESOLVED
         Resolution|                            |FIXED

--- Comment #1 from JeLuF <je...@gmx.de> 2011-01-26 18:45:42 UTC ---
Your change has been completed.
Please reopen this ticket if anything went wrong.
The following configuration settings have been changed:
===================================================================
Index: InitialiseSettings.php
===================================================================
--- InitialiseSettings.php    (revision 1545)
+++ InitialiseSettings.php    (working copy)
@@ -7128,6 +7128,10 @@
     'enwiki' => array(
         NS_USER_TALK => 'noindex,follow',
     ),
+    'frwiki' => array(
+    NS_USER      => 'noindex.follow',
+    NS_USER_TALK => 'noindex.follow',
+    ),
     'hewiki' => array(
         # https://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=16247
         NS_USER => 'noindex,follow',
===================================================================
You can find the entire config file at
http://noc.wikimedia.org/conf/highlight.php?file=InitialiseSettings.php

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.wikimedia.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

_______________________________________________
Wikibugs-l mailing list
Wikibugs-l@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikibugs-l

Reply via email to