https://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=27080

JeLuF <je...@gmx.de> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |FIXED

--- Comment #1 from JeLuF <je...@gmx.de> 2011-02-01 23:13:58 UTC ---
Your change has been completed.
Please reopen this ticket if anything went wrong.
The following configuration settings have been changed:
===================================================================
Index: InitialiseSettings.php
===================================================================
--- InitialiseSettings.php    (revision 1556)
+++ InitialiseSettings.php    (working copy)
@@ -3728,6 +3728,8 @@
         101 => 'Manual_talk',
         102 => 'Extension',
         103 => 'Extension_talk',
+    104 => 'API',
+    105 => 'API_talk',
     ),

     // Wikipedia @{
===================================================================
You can find the entire config file at
http://noc.wikimedia.org/conf/highlight.php?file=InitialiseSettings.php

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.wikimedia.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
You are on the CC list for the bug.

_______________________________________________
Wikibugs-l mailing list
Wikibugs-l@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikibugs-l

Reply via email to