https://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=27191

JeLuF <je...@gmx.de> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |FIXED

--- Comment #1 from JeLuF <je...@gmx.de> 2011-02-06 13:39:42 UTC ---
Your change has been completed.
Please reopen this ticket if anything went wrong.
The following configuration settings have been changed:
===================================================================
Index: InitialiseSettings.php
===================================================================
--- InitialiseSettings.php    (revision 1572)
+++ InitialiseSettings.php    (working copy)
@@ -532,7 +532,7 @@
     'kmwiki'            => '$stdlogo',
     'knwiki'            => '$stdlogo',
     'koiwiki'        =>
'http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b4/Wikipedia-logo-v2-koi.png',
-    'kowiki'         =>
'http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ae/Wikipedia-logo-v2-ko.png',
+    'kowiki'         => '$stdlogo',
     'kowikinews'        =>
'http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/37/Wikinews-logo-ko-135px.png',
     'kowiktionary'      => '$stdlogo',
     'krcwiki'        => '$stdlogo',
===================================================================
You can find the entire config file at
http://noc.wikimedia.org/conf/highlight.php?file=InitialiseSettings.php

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.wikimedia.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
You are on the CC list for the bug.

_______________________________________________
Wikibugs-l mailing list
Wikibugs-l@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikibugs-l

Reply via email to