Smalyshev added a comment.

Looks like it's a Wikidata issue. E.g. see https://www.wikidata.org/wiki/Q1900338 - it has a statement with an identifier. However, the dump at https://www.wikidata.org/wiki/Special:EntityData/Q1900338.ttl?flavor=dump shows both wikibase:statements and wikibase:identifiers as zero. Checking the database I see:

>select * from page_props where pp_page = 1830394;
+---------+----------------+----------+------------+
| pp_page | pp_propname    | pp_value | pp_sortkey |
+---------+----------------+----------+------------+
| 1830394 | wb-claims      | 0        |          0 |
| 1830394 | wb-identifiers | 0        |          0 |
| 1830394 | wb-sitelinks   | 1        |          1 |
+---------+----------------+----------+------------+

So the data is not up to data in wikidata properties tables. Not sure why and how this can be fixed.


TASK DETAIL
https://phabricator.wikimedia.org/T145712

EMAIL PREFERENCES
https://phabricator.wikimedia.org/settings/panel/emailpreferences/

To: Smalyshev
Cc: Liuxinyu970226, Sjoerddebruin, MisterSynergy, Tgr, MZMcBride, aaron, Multichill, hoo, Esc3300, Pasleim, thiemowmde, daniel, Aklapper, Smalyshev, Lahi, Gq86, Darkminds3113, Lucas_Werkmeister_WMDE, GoranSMilovanovic, QZanden, EBjune, merbst, LawExplorer, Avner, Gehel, Jonas, FloNight, Xmlizer, jkroll, Wikidata-bugs, Jdouglas, aude, Tobias1984, Manybubbles, Mbch331
_______________________________________________
Wikidata-bugs mailing list
Wikidata-bugs@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikidata-bugs

Reply via email to