G'day all,
per the below, and here;
http://www.wikimedia.org.au/wiki/Talk:Wikimedia_Australia#web_page_speed_times
I thought I'd just try a gentle 'ping' to the mailing list to see if these
sorts of loading times are normal, or as I suspect, a bit below par - thanks
to all for the various technical works undertaken to date, and hopefully we
can find what's causing the rather slow loading of our mainpage without too
much hassle :-)
(there's beer and pizza in it for anyone clever who can fix it up, if
they're in Sydney ;-)
cheers,
Peter,
PM.
  1. <-- Served in 22.373 secs. --> - once again the site seems fast when
not logged in (though the 'served in' time was 30secs+), then slows to a
crawl when you log in. This is getting a bit embarrassing - just had
(another) 'gosh that's slow' type comment - not a great look. Privatemusings
13:03, 25 February 2010 (EST)
  2. <-- Served in 21.549 secs. --> - still slow t'would seem :-(
Privatemusings 15:48, 1 March 2010 (EST)
  3. <-- Served in 21.832 secs. --> - still seems to take an age for me -
I'll try to remember to poke werdna :-) Privatemusings 11:09, 25 March 2010
(EST)
  4. <-- Served in 21.172 secs. --> - haven't poked anyone, but the
frontpage particularly is still very slow. Privatemusings 13:11, 21 April
2010 (EST)
  5. <-- Served in 21.650 secs. --> - still slow - will try and raise the
matter again :-) Privatemusings 13:35, 30 April 2010 (EST)
  6. <-- Served in 22.751 secs. --> - still slow. Heading to the mailing
list :-) Privatemusings 14:36, 29 May 2010 (EST)

_______________________________________________
Wikimediaau-l mailing list
Wikimediaau-l@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikimediaau-l

Reply via email to