Pershendetje Liridon,
Shpresoj qe gjerat te jene duke shkuar shkelqyeshem per ty ne Wiki Shqip
dhe mbi te gjitha ne jeten reale. Sic mund te vihet re nga historiku i
kontributeve te mia ditet e fundit nuk kam qene shume aktiv ne WikiShqip
per shkak se kam qene i zene me jeten private por edhe per shkak se kam
bere disa pastrime ne WikiEnglish ne lidhje me artikujt mbi Kosoven.

Dua te ndihmosh me dicka. Ketu
https://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Battle_of_Pollog po behet votimi per
ndryshim te titullit. Ne fakt eshte humbje kohe sepse si "Pollog" si
"Polo"g nuk ka ndonje ndryshim te madh. Brenda mundesive voto "Oppose",
interesi i vetem ne kete rast eshte lodhja dhe merzitja e serbeve, thjesht
per ti dhene nje si lloj goditjeje psikologjike. Kam ne plan te kontaktoj
dhe kontribuese te tjere shqiptare ne Wikipedia.

Nuk mund te flas me shume per momentin per shkak te nxitimit.

Te gjithe te mirat.

2016-07-29 10:37 GMT+02:00 Liridon Selmani <liridon.selm...@hotmail.com>:

> Përshëndetje,
>
> Gjatë muajit korrik, një juri prej pesë anëtarësh kanë analizuar dhe 
> vlerësuar fotot më të mira dhe më cilësore të ngarkuara nga garuesit në "Wiki 
> Loves Earth Shqipëri" dhe "Wiki Loves Earth Kosovë" 2016. Procesi kaloj në 
> tre cikle filtruese, dhe renditja përfundimtare është kjo:
>
>
>  - Shqipëri: https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:
>  Wiki_Loves_Earth_2016_in_Albania/Winners
>  
> <https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Wiki_Loves_Earth_2016_in_Albania/Winners>
>  - Kosovë: https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Wiki_Loves_
>  Earth_2016_in_Kosovo/Winners
>
>
> Falënderojmë jurinë dhe të gjithë pjesëmarrësit që kontribuuan me foto.
>
>
> Tani na mbetet që ti përdorim sa më mirë këto foto në ato artikuj të cilët
> kanë më shumë nevojë, ose edhe të krijojmë artikuj për ato zona që nuk
> kanë. Më shumë informacione se si mund të ndihmoni në vazhdim mund të
> lexoni:
>
>  - https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wiki_Loves_Earth
>
>
>
> ___
>
> Liridon Selmani
>
>
>
> _______________________________________________
> Wikipedia-SQ mailing list
> Wikipedia-SQ@lists.wikimedia.org
> https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikipedia-sq
>
>
_______________________________________________
Wikipedia-SQ mailing list
Wikipedia-SQ@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikipedia-sq

Reply via email to